Zapelji ga z nasmehom

Na kaj staviš – popolno telo, seksi cunjice ali radosten nasmeh? Študije so dokazale, z njimi pa se strinjajo tudi fantje z ulic, da ga boš najbolj očarala z nasmehom.

Zapelji ga z nasmehom (foto: Shutterstock) Shutterstock
7. 9. 2011

Pa je le popolni – filmski – nasmeh tisti, ki ga bo zaslepil in prikoval v tvoj objem? Ne, še zdaleč ti ni treba biti popolna in za lep nasmeh ti ni treba zapraviti vsak mesec pol plače za zobnega estetika. Fantom je pomembnejše, da je tvoj nasmeh pristen, vesel in nezadržan. Vse, kar potrebuješ, so torej le dobra volja in zdravi zobje.

Dobra volja in skrb za zobe

Super kombinacija! Če v tvoji kopalnici še vedno ni zvočnikov, sprazni eno od poličk in jo zapolni z malim radiem ali mp3-jem z zvočniki. Ob ščetkanju, ki naj traja vsaj dve minuti, naj te spremlja glasba, ki te dviga v višave. Zasuk v desno, ščetkanje v levo, dobra volja pa na vse strani!

Zobna pasta

Da bo iz ust dišalo in da se bodo tvoji zobje bleščali, poskusi najnovejšo – Aquafresh® Ultimate, saj zaščiti celoten zob – 30-odstotni del, ki se mu prijazno smehlja, in 70 odstotkov zoba, ki se skriva pod dlesnijo, saj pomaga dlesnim, da se tesno prilegajo ob zob. Njene sestavine namreč nadzirajo nastanek zobnih oblog ob robu dlesni, ki so naravna pregrada, s katero naše telo ščiti občutljivo zobno korenino.

Znan­stveni tim Aquafresh je s klinično raziskavo ugotovil, da je zobna pasta Aquafresh Ultimate za 24 odstotkov bolj učinkovita pri  zmanjševanju nastajanja zobnih oblog od navadne zobne paste AQUAFRESH. Strokovnjaki v podjetju AQUAFRESH se ravno zato strinjajo, da je ta zobna pasta njihova do zdaj najboljša stvaritev. V trgovinah te čakata dve različici: Aquafresh Ultimate in Aquafresh Ultimate + White­ning za bolj bele zobe.

Krtačka

Naj bo mehka – čisto navadna je popolnoma v redu, električna ti bo pomagala pri številu potegljajev, zvočna jih bo potisočerila. Vse so dobre, pomembno je le, da se lotiš vsakega zoba posebej, ne pozabi tudi na masažo dlesni – torej od dlesni navzdol pri zgornjih zobeh in od dlesni navzgor pri spodnjih.

Nitka

Je del zobne higiene! Če boš zobe le ščetkala, na nitko oz. medzobno krtačko pa pozabila, bo tako, kot da bi avto oprala le spredaj in zadaj, ob straneh pa bi pustila uma­zanega. In umazanija slej ko prej začne smrdeti … in gniti … in ne, to ni niti malo seksi niti vredno veselega nasmeha.

In še cosmov namig

Z zdravim in lepim nasmehom ne boš osvajala le fantov, temveč vse, ki bodo prišli v tvojo bližino (tudi bodočo taščo), saj ljudi privlačijo radost, sproščenost in malce nagajivosti.