Zakaj ženske sovražijo telovadbo, moški pa jo obožujejo?

Verjetno si se že kdaj vprašala, zakaj za vraga se moški tako radi odpravijo na vadbo, ženske pa z muko preživijo eno samo urico rekreacije ...

Zakaj ženske sovražijo telovadbo, moški pa jo obožujejo? (foto: shutterstock) shutterstock
18. 8. 2010

Glavna težava se skriva v odgovoru na vprašanje: Zakaj sploh telovaditi?

Športni zapor

Za veliko večino žensk je vadba postala gonja za vitkim telesom, ki ga bodo vsi občudovali. Zato vsako obliko rekreacije dojemajo kot kazen za tistih nekaj piškotov, ki si jih privoščijo čez dan, ali pa dodaten košček čokolade, ki jim zadiši po večerji.

Uči se od moških!

Za razliko od žensk, se veliko moških (izjema so tisti manijaki, ki vsak dan po dvakrat visijo v telovadnicah!) ukvarja s športom zato, da sprostijo negativno energijo, ki se nakopiči v njih, in se tako sprostijo. Velik pomen dajejo aktivnemu druženju s prijatelji in se veselijo piva, ki ga zasluženo lahko spijejo po napornem treningu ... Njihova vadba ni pogojena s ciljem imeti popolnoma izklesano telo, pač pa si prizadevajo telovaditi za boljše počutje in dobro voljo. Torej, uči se od njih in zase poišči vadbo, ob kateri boš ne samo uživala, pač pa se tudi družila in sprostila vse napetosti. Svet bo tako veliko bolj prijazen, tvoje telo pa bo mimogrede postalo tudi izklesano.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri