Za zdrav in uspešen vsakdan

Jutro predstavlja nov izziv dneva, ki je pred nami in od nas zahteva nove moči, optimizma ter dovolj trdnega zdravja, da lahko izkoristimo čim več tega, kar se nam ponuja.

10. 12. 2007

A da bi to zmogla, je zelo pomembno, kako skrbiš za svoje zdravje, dobro počutje in notranje zadovoljstvo.

Klub zdravja

Pomena izzivov in zahtev, s katerimi se soočaš, se zavedajo tudi pri Mercatorju. Ti so zato že pred dobrim letom dni oblikovali klub, namenjen vsem, ki verjamejo in si prizadevajo za zdrav način življenja, prehranjevanja, zadostnega gibanja ter ohranjanja narave.

Svojim članom, ki se jih je v času od nastanka nabralo že več kot 15.000, v klubu brezplačno nudijo več informacij o zdravi in pravilni prehrani, o najrazličnejših športnih aktivnostih, pa tudi o zdravju nasploh, rekreaciji, sprostitvi in še čem.

V družbi najboljših

Da imajo njihove informacije pravo težo, skrbijo tudi številni priznani strokovnjaki, s katerimi redno sodelujejo. Med njimi gre omeniti Marka Mraka, kondicijskega trenerja, Antona Grada, prof. dr. nevrologa in internista, Mateja Tuška, športnega psihologa, Nado Rotovnik Kozjek, dr. med. in druge.

Na posebni spletni streni www.uzivajmozdravo.si jim tako lahko zastaviš tudi vprašanja, ki se ti zastavljajo, prebereš zgodovino odgovorov, podaš svoje videnje in komentar na objavljeno ali doprineseš nekaj malega tudi s svojimi informacijami.

Postani član

V klub Uživajmo zdravo se lahko brezplačno včlaniš, če si imetnik kartice Mercator Pika. S članstvom v klubu boš štirikrat letno brezplačno prejela revijo kluba Uživajmo zdravo, ki je s svojimi vsebinami prava zakladnica zdravih idej, poleg tega pa boš prejela tudi tematsko prilogo k reviji, se ugodneje odpravil na katero od športnih aktivnosti in še kaj.

In še novost: Od decembra 2007 dalje so članom kluba na voljo tudi izbrani izdelki iz široke ponudbe zdravih živil, literature iz področja ohranjanja zdravja, naravne nege telesa, pripomočkov za varovanje zdravja ter malih gospodinjskih aparatov za pripravo zdrave in okusne hrane. Pri njihovem nakupu boš lahko izkoristila tudi do 40 % popusta.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri