Vse o bacilih!

Nemogoče se jim je v popolnosti izogniti, vsekakor pa lahko zmanjšaš tveganje, da zaradi njih zboliš.

20. 7. 2010

Testerji ličil

Nešteto mikrobov konča na kozmetičnih testerjih, saj jih na sebi poskušajo različne ženske. Ličilo zato raje preveri na svojem zapestju.

Sušilec rok

Ob nepravilnem vzdrževanju so sušilci rok na javnih sanitarijah pravo gojišče bakterij, zato si je velikokrat roke bolje osušiti naravno.

Fantova zobna ščetka

Čeprav je tvoj jezik nadvse rad v njegovih ustih, to ne pomeni, da si lahko brez skrbi sposodiš tudi njegovo zobno krtačko. Še posebej če je prehlajen, bi se morala obojemu – poljubljanju in krtački – vsaj za nekaj časa odpovedati. Ko se pozdravi, mu kupi novo in ne pozabi na še eno krtačko, druge barve – zase.

Sadje z lupino

Sadje, kot so mandarine, banane itd., je pametno oprati, preden ga olupiš, tako kot vsako drugo. V trgovini so ga pred teboj v roke prijele vsaj še tri druge osebe (prevoznik, trgovka, drug kupec), ti pa pri lupljenju pesticide in bakterije z lupine preneseš na sadež, ki ga poješ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri