Vsako leto zboli tisoče ljudi. Preberi, da ne boš še ti!

Morda si mislila, da so razni prehladi, gripe in nenehno brisanje nosa, v zimskem obdobju čisto nekaj običajnega?

Vsako leto zboli tisoče ljudi. Preberi, da ne boš še ti! (foto: shutterstock) shutterstock
22. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Pozabi, vse kar so ti povedali, ne drži. Če bi bil tvoj imunski sistem v brezhibnem stanju, bi bila tudi pozimi popolnoma zdrava! V svojo dnevno prehrano vnesi nekaj živil in zdravilnih rastlin, ki imajo odlične lastnosti in ti bodo na naraven način pomagale dvigniti tvojo imunsko odpornost.

Mi smo zate izbrali tista živila, ki so res učinkovita:

AMERIŠKI SLAMNIK - priporočilo prerijskih indijancev

Ameriški slamnik je ena najpomembnejši zdravilnih rastlin, ki so jih uporabljali že severnoameriški prerijski Indijanci. Je odlično zdravilo za zdravljenje in preprečevanje okužb. Vsebuje alkaloide, ki stimulirajo tvoj obrambni sistem in sposobnost belih krvničk, da se učinkovito branijo pred napadalci.

Botanik Naravna tinktura ameriškega slamnika 50 ml

Slovenska tinktura ameriškega slamnika je naravna tinktura brez dodatkov in iz rastline ekološko pridelanega ameriškega slamnika.

KISLO ZELJE - fermentirana živila, ključ do zdravja

Že ptički na drevesu čivkajo o zdravilnih probiotičnih lastnostih fermentiranih živil. Pa tudi po okusu niso slaba, kajne! ;) Vsaj 89 odstotkov našega imunskega sistema je je posledica dobre mikroflore v našem črevesju. Zato zdravniki priporočajo, da izbereš visokokakovosten probiotičen dodatek, ki ti bo pomagal v boju proti virusom. Če si veganka (pa tudi če nisi) in se izogibaš mlečnim proizvodom, je kislo zelje fenomenalna izbira, polna zdravih probiotičnih bakterij.

INGVER - rastlina stotih bolezni

Ingver je starodavna rastlina, ki na Kitajskem velja za »rastlino stotih bolezni«. Ima značilen okus in aromo ter je nepogrešljiv pri pripravi azijskih jedi.

Sodi med zdravilna zelišča, saj je v nekaterih državah priznan kot zdravilo. Pri prehladu pekoče snovi redčijo sluz, sicer pa ingver krepi imunski sistem, zato ga uživaj pri kašlju, težjem dihanju in zasluzenosti. Če te rado zebe v prste rok in nog, si pripravi ingverjev napitek in kmalu boš čutila prijetno toplino.

NASVET: V bolj mrzlih mesecih ti priporočamo, da ingver zmešaš z medom in limono.

Malinca Ingver v prahu iz ekološke pridelave 100g

 

CVETNI PRAH - darilo čebel

Cvetni prah naj bi deloval podobno kot antibiotiki, kar pomaga telesu, da se brani pred virusi. Poleg tega pa ne bogat z antioksidanti, ki ščitijo celice pred škodljivo oksidacijo prostih radikalov.

NASVET: Najbolje, da zvrhano žličko cvetnega prahu poješ za zajtrk v kombinaciji s sadjem, ki še spodbudi njegovo delovanje.

IMMUNO MIX - popolna mešanica za tvoj imunski sistem

Immuno mix je mešanica, ki združuje skrbno izbrane sestavine, ki bodo tvojem telesu nudile tako dobro podporo, da bo kar pelo od veselja. ;)

V mešanici so izbrane sestavine: 

  • čaga: zelo močna medicinska goba, ki vsebuje čez 200 hranilnih snovi;
  • reishi: medicinska goba, ki jo na Kitajske poimenujejo »goba nesmrtnosti«;
  • kordiceps: goba, ki uspeva v zahtevnim klimatskih razmerah;
  • kokosov sladkor: naravno sladilo rahlo karamelnega okusa, ki poskrbi boljši okus mešanice;
  • ječmenova trava: vsebuje skoraj vse vitamine in minerale, ki jih današnja znanost pozna.

Malinca Imuno mix iz ekološke pridelave 100g
 

SHRAMBA POLNA ZDRAVJA

Malinca ti svetuje ---> 24 izdelkov za krepitev imunskega sistema!