Udeleži se serije sedmih različnih ur joge z Melon & Lime TUKAJ

Slovenska joga znamka Melon & Lime, v sodelovanju z nemško ogranizacijo Yoga for Cancer, organizira unikaten spletni dogodek - z namenom osveščanja in zbiranja donacij za pomoč bolnicam z rakom dojk. 

Udeleži se serije sedmih različnih ur joge z Melon & Lime TUKAJ (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2020

11. oktobra se lahko udeležite serije sedmih različnih ur joge kar iz udobja svojega doma. Udeležba bo potekala na podlagi donacij, denar pa bo namenjen združenju Europa Donna Slovenija, ki podpira ženske in njihove bližnje med in po zdravljenju raka dojk in rakov rodil.

Dogodek bo ponudil široko paleto ur joge za vsak okus in nivo znanja: od Yin, Vinyase in Nidre – do “zdravilne” ure joge namenjene posebej bolnikom z rakom.

Svoje znanje bo predajalo sedem učiteljev joge iz kar treh držav - Slovenije, Hrvaške in Nemčije. Udeležba na uri bo obiskovalca stala simboličnih 5 € za posamezno uro joge, razen ur namenjene bolnikom z rakom, ki bo brezplačna.

Pink October Yoga je mednarodni dogodek, zato bo pet ur joge vodenih v angleščini, po ena pa v slovenščini in hrvaščini.

Urnik - 11. oktober 2020

9:00 - 10.00 - Ana Pirih: Morning Yoga (angleški jezik)

10:30 - 11:30 - Lovro Čampa: Yoga Vini (slovenski jezik)

12:00 - 13:00 - Maja Dakskobler: Vinyasa Flow (angleški jezik)

13:00 - 15:00 - Odmor za kosilo

15:00 - 16:00 - Stephanie Neumann: Healing Yoga (angleški jezik)

16:30 - 17:30 - Sarah Elsing: YIN yoga (angleški jezik)

18:00 - 19:00 - Maja Ranogajec: Vinyasa Flow (hrvaški jezik)

19:30 - 20:30 - Katarina Tavčar: Temple of the Moon (angleški jezik)

Iz srca se zahvaljujem učiteljicam in učitelju joge, ki so se brez okrevanja odzvali na povabilo k sodelovanju na dogodku, ” pravi Rebeka, polovica ženskega dua Melon & Lime, slovensko-hrvaške znamke barvitih in inovativnih pripomočkov za vadbo joge.

Veseli me, da bodo lahko udeleženci v enem samem dnevu izkusili pester program. Poskrbeli bomo za čiste začetnike, za tiste, ki želijo bolj fizično izzivalno prakso, pa tudi za tiste, ki želijo predvsem pomirjujočo nedeljsko prakso.


Za prijavo na dogodek obiščite spletno stran dogodka, za dodatne informacije pa sledite Melon & Lime na socialnih omrežjih: Instagram in Facebook.