Tvoj lastni, spletni menstrualni koledarček

Svoje mesto na medmrežju je pred kratkim dobil priročen spletni menstrualni koledarček s koristnimi nasveti in napotki za lajšanje menstrualnih nevšečnosti.

11. 6. 2008

Brezplačno je dostopen na spletni strani www.menstruacija.si.

Koristen pripomoček

Menstrualni koledarček ti ponuja:

  • pregled nad svojim menstrualnim ciklom,
  • koristne informacije o poteku cikla.
  • avtomatično določa in vnaša predviden datum in trajanje naslednje menstruacije (in da ne bo spet neprijetnih 'presenečenj', te lahko dva dni pred tem celo obvesti o tem prek elektronske pošte),
  • in nenazadnje, zna predvideti datum ovulacije in te tako opozoriti na tvoje plodne dneve.
Da pa bo tvoj menstrualni koledarček še bolj učinkovito spremljal tvoj ženski ciklus, lahko sproti vnašaš jakost menstruacije, jakost menstrualnih bolečin in obiske pri ginekologu. Na dan, ko se boš morala zglasiti pri svojem ginekologu, pa lahko koledarček enostavno natisneš in ga prineseš s seboj na pregled.

To in še več ...

Menstrualni koledarček, poleg zgoraj opisanih možnosti, uporabnicam ponuja tudi veliko koristnih nasvetov in napotkov, ki pomagajo pri lajšanju menstrualnih in predmenstrualnih težav. Nasveti posegajo na različna področja kot so sproščanje, vadba, joga, zeliščne terapije, ezoterika, barvna terapija, akupresura, masaža in prehrana.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri