Tudi adidas šola teka se enkrat konča

Vedno se je težko posloviti, kajne? Vesela sem, da me je spomladi poklicala Urška in mi sporočila, da bom udeleženka adidas šole teka in Ljubljanskega maratona. Kolega me je nekaj dni nazaj popravil, da jaz ne grem na maraton ampak rekreativni tek. Mislim halo?! Grem na mini maraton in pika.

Tudi adidas šola teka se enkrat konča (foto: Nuša Ferkulj) Nuša Ferkulj
8. 10. 2015

V šoli teka in skozi celotno pripravljalno obdobje sem se naučila nekaj zelo pomembnega! Vsaka stvar je za nekaj dobra. V vseh pogledih!

Tek oz. šport te nauči nekaj, kar te ne more nobena knjiga. Je terapija, ki vedno pomaga. Se sprostiš, preusmeriš negativne misli in uživaš. Poleg tega pa delaš dobro zase, za svoje zdravje.

V trebuhu imam kepo, samo da pomislim, da je maraton že čez dobrih 14 dni. Hvala vam, da verjamete vame. Nekateri bolj, drugi manj.

Mogoče je to prvič in zadnjič, da bom naredila nekaj tako norega in tekla po Ljubljanskih ulicah s samimi športniki in mišičnjaki. Mogoče se bo kdo obregnil ob mene, češ kaj pa ta počasnela tukaj, ampak mi ni žal. Niti minute, niti sekunde.

Veselim se trenutka, ko bom stala na štartni črti, obdana z vzdušjem, da ti gredo kocine pokonci in pa kar malce na jok, ker enostavno ne moreš verjet, da se to dogaja tebi.

In ko mi bo na 7 km najtežje, bom pomislila nate, na njo, na vse. Hvala, ker si me spremljal/a, se poistovetila z mojo izkušnjo ali pa se smejala mojim vrsticam.

Upam, da se naslednje leto opogumiš tudi ti in greva skupaj na Ljubljanski maraton ali pa samo na roza tek po Tivoliju. Izbiraš ti :).

Upam, da se naše poti še kdaj prekrižajo. Čao!

Nuša

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri