Spoznaj osebno trenerko, ki je navdušila naše uredništvo (in ima zate BREZPLAČNE vadbe)

3. 8. 2022
Spoznaj osebno trenerko, ki je navdušila naše uredništvo (in ima zate BREZPLAČNE vadbe) (foto: Foto: Jernej Šerjak)
Foto: Jernej Šerjak

Ko boš prebrala tole, boš vedela, zakaj je tako priljubljena!

Cosmopolitan ti v avgustu nudi brezplačne video treninge, ki jih je prav zate posnela Mirjana Šerjak. Osebna trenerka in inštruktorica skupinskih vadb, ki s pomočjo svojo ekipe trenerk, Eve in Anje, deluje v Kranju, Slovenskih Konjicah in tudi na spletu.

Predstavljamo ti SHAPE UP SREDO in rubriko #ToDelamZase, v kateri te bo vsako sredo čakal nov trening, ne zamudi pa niti odličnih receptov in drugih zanimivih vsebin, s katerimi boš postala še boljša verzija sebe!

Kdo sploh je Mirjana Šerjak?

Mirjana je lastnica podjetja in istoimenskih vadb SHAPE UP, ki vsakodnevno navdihuje vse ženske, da skozi treninge, zdravo prehrano in pozitivno miselno naravnanost naredijo nekaj zase. "Skozi celotno lastno kariero in iz izkušenj svojih strank sem prišla do spoznanja, da je moč novi lepotni ideal in za tem trdno stojim."

Od kje ime podjetja in zakaj si se sploh podala na pot osebne trenerke?

"SHAPE UP pomeni delati na sebi, da se utrdiš tako fizično kot psihično in da postaneš res močna ženska v pravem pomenu te besede. Potrjujem iz izkušenj! Vso to miselnost poskušam prenesti na svoje stranke in moram priznati, da mi kar uspeva," nam je zaupala Mirjana. 

"Po mojem menju samozavest in lepoto izžareva samo ženska, ki je MOČNA - navznoter in navzven. Nepravilnosti na telesu, kila gor ali dol, celulit in vse ostale malenkosti, s katerimi se ženske rade obremenjujemo konec koncev niso popolnoma nič pomembne, če se iskreno počutimo dobro v svoji koži.

To pa lahko doseže samo močna ženska, ki ceni svojo vrednost. Ženska, ki sledi svoji intuiciji, je ambiciozna in pozitivno vpliva na svoje okolje. Moje izkušnje kažejo, da vse to zmore ženska, ki dela na sebi, tako na osebni rasti kot na fizičnem področju. Zmerna fizična aktivnost in trud na bolj zdravem vsakdanu pravtako pripomoreta pri tem, koliko sebe cenimo. "

Kaj bi svetovala tistim, ki ne marajo športa?

"Velikokrat se spotaknemo ob dejstvo, da se nam ne ljubi športati. Moj nasvet ob takem počutju je, da se treniranja lotimo zmerno in po pameti. Izberimo aktivnosti, ki nam odgovarjajo in ob tem se zavedajmo, da ne treniramo zgolj za izgled, ampak za počutje, ki ga športanje prinaša in predvsem za bolj zdrav jutri, ko ne bomo več tako rosno mladi in ko si bomo hvaležni, da smo delali na sebi skozi vse dobe življenja.

Kot vedno rečem, nehajmo se smiliti samim sebi in brez izgovorov, manj razmišljaj in samo akcija. Po vsakem treningu bo počutje top. Obljubim!"

Prvi trening je že na voljo na našem YouTube kanalu! Pripravi svojo podlogo, obleci najljubši športni komplet in ne pozabi na stekleničko vode.

Foto: Jernej Šerjak