Popolna ideja za vikend oddih s prijateljico: Pridruži se nam na Royal Retreatu!

Tole moraš videti!

Popolna ideja za vikend oddih s prijateljico: Pridruži se nam na Royal Retreatu! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 3. 2023

Pomlad je pred vrati in kaj je boljšega kot prvi pomladni oddih ob morju?

Ti, tvoja prijateljica, čudovita lokacija, kjer se sliši valovanje morja in jutranje petje ptic, vrhunska kulinarika, sprostitev telesa in razvajanje duše.

Ne glede na to, ali iščeš sprostitev, globlji notranji mir ali preprosto želiš samo malo uživati ... P.Boutique studio predstavlja Royal Retreat weekend, dvodnevni oddih v Opatiji, ki bo potekal med 15. in 16. aprilom.

Opatija skriva v sebi poseben čar in čas je, da jo spoznaš ...

Kaj te čaka?

Na voljo sta dva paketa - z nočitvijo ali brez - vsekakor pa ti priporočamo, da v butičnem Hotelu Royal Opatija ob samem morju in plaži, z nadvse zavidljivim pogledom na odprto morje in sonce tudi prenočiš in tako z nami (ja, tam bo tudi Cosmo ekipa!) podoživiš celoten paket.

Wellness, treningi in številna presenečenja

Ples, pilates in joga ter borilne veščine bodo poskrbele, da bo tvoj vikend prepleten s športom, ob koncu dneva se boš lahko prepustila wellnessu in spa ponudbi, z vrhunsko kulinariko in slastnimi torticami pa boš razvajala svoje brbončice.

V sam program so vključeni tudi gostje, ki so strokovnjaki na svojem področju, predvsem pa opravljajo svoje delo z ljubeznijo in dušo. Zelo dobro so poznani in sprejeti v slovenskem prostoru, zato je sedaj edinstvena priložnost, da z njimi preživiš vikend.

Spoznaj ekipo P. Boutique

Tri dekleta, ki vodijo pilates, jogo in visoko intenzivne vaje, so usposobljene trenerke, ki ponujajo različne oblike telesne aktivnosti za svoje udeležence. 

Petra, Urša in Teja s prepletanjem svojih energij delujejo kot uglašena enota oziroma sestavljajo temelj, na katerem stoji P.Boutique studio. So strokovne in motivirane, da pomagajo svojim udeležencem pri doseganju njihovih ciljev, s pomočjo zabavnega in učinkovitega programa vadbe.

Ne zamudi priložnosti za nepozabno doživetje in se prijavi še danes!
Več informacij poišči tukaj.