To so prigrizki, ki ti bodo teknili po treningu ali med delom (tudi ko nimaš časa 😉)

Po treningu je treba poskrbeti za novo energijsko zalogo. Kako? Privošči si slasten prigrizek s sestavinami, ki jih naše telo potrebuje.

To so prigrizki, ki ti bodo teknili po treningu ali med delom (tudi ko nimaš časa 😉) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
11. 12. 2021

Naša hrana vpliva na zdravje in dobro počutje, zato si je po dolgem treningu ali med napornimi sestanki treba vzeti odmor za malico. Uravnoteženi obroki so zaželeni, vendar jih ni vedno enostavno pripraviti, v današnjem času pa nam vedno zmanjkuje časa.

Funkcionalna hrana je zato najbolj praktična izbira za vse nas, ki smo v nenehnem pogonu in imamo v dnevu premalo ur.

Če si se v letošnjem letu udeležila kakšnega izmed Cosmo dogodkov (Cosmo summer party ali Cosmo konferenca), si že imela možnost preizkusiti super prigrizke in napitke, ki jih obožujejo vsa športna dekleta v uredništvu (in tudi tista malo manj).

Govorimo o izdelkih Chiefs, ki na neverjetno okusen način podpirajo vse, ki se zavedajo pomembnosti zdrave prehrane, športnike in sladokusce. V obliki proteinskih prigrizkov in napitkov so popoln spremljevalec na poti do zdravega življenjskega sloga.

Proteinski napitki, ploščice, pudingi, sladoled in meal pots pripravljeni obroki te čakajo v MOL poslovalnicah, trgovinah HOFER in v E.Leclercu.

Za ljubiteljske ali profesionalne športnike

Chiefs želi podpirati ljudi vseh starosti v različnih življenjskih okoliščinah, tudi v obdobjih slabosti, okrevanju po boleznih, pri uravnavanju telesne teže in vzdrževanju mišične ter kostne mase. 

Zato, ne glede na to, če iščeš obrok med vsakodnevnimi treningi, prigrizek za občasen skok na najbližji hrib ali zgolj uravnotežen posladek med službenimi obveznostmi ... spoznaj proteinske izdelke Chiefs.

Izdelki navdušujejo tudi različne športnike, ki jih uporabljajo za generacijo po treningu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiefs Slovenija (@chiefslife.si)