To so 3 stvari, ki jih potrebuješ za domači fitnes (in še več motivacije!)

Včasih se je težko motivirati za miganje, kajne? S pravo opremo in motivacijo v obliki domače telovadnice bo vse skupaj veliiiko lažje!

To so 3 stvari, ki jih potrebuješ za domači fitnes (in še več motivacije!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
20. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Domači fitnes ti omogoča, da telovaditš kadarkoli, poleg tega pa prihraniš čas in denar, ki bi ga sicer namenila obisku fitnesa, vaje pa lahko izvajaš v miru in svojem tempu.

Pa vesš, kaj potrebuješ za domači fitnes, da bo res učinkovit in ti bo dajal še večjo motivacijo? Za začetek ne potrebuješ velikih naprav in visoke vsote denarja ...

#1 Prostor, rezerviran za miganje

Najprej se odloči, kje tvoj domači fitnes sploh bo. Bo to kotiček tvoje sobe, boš preobrazila teraso ali pa izkoristila sobo, kjer se sicer nabira krama? Prostora naj bo dovolj, da te ne bo nihče motil in da boš lahko izvajale vse svoje najljubše vaje (no, in tiste malo manj ljube).

#2 Pripomočki

Če si še čista začetnica, lahko vaje najprej izvajaš z lastno težo ali vadbene uteži nadomestiš s plastenkami vode, knjigami ... V nasprotnem primeru pa je super, če v svoj trening umestiš vaje z ročkami ali elastiko, ne pozabi pa na blazino oziroma mehko penasto podlogo, na kateri boš izvajala vaje.

Če želiš bolj profesionalno in raznoliko opremo, pa lahko izbiraš med različnimi vadbenimi klopmi, na voljo so tudi kletke, sobno kolo, tekaška steza in številne druge naprave.

#3 Športna oblačila

Preden pa se prenagliš in naročiš kopico različnih pripomočkov, se je pametno najprej obleči vadbi primerno. Športni modrček, pajkice, superge, jopica ... vse to mora biti zračno in funkcionalno ter narejeno tako, da ti pomaga pri treningu in te ne ovira. Ti zaupamo skrivnost? Nov športni kompletek je daaaleč najboljša motivacija pri treningu. Preizkušeno!

Velik nabor športne opreme ekskluzivno najdeš v trgovini PEPCO, kjer te že čaka nova kolekcija Cardio Bunny. Funkcionalna oblačila v ženstvenih in trendi krojih so narejena iz kakovostnih materialov, poleg tega pa v kolekciji najdeš še športno torbo, slušalke in druge kose, ki te bodo navdušili.

Več o kolekciji Cardio Bunny poišči na pepco.si.