Že veš, kakšna je DIETA, s katero je Halid Bešlić v 10 dneh shujšal 10 kilogramov?

Halid Bešlić, pevec iz BiH, se že leta bori s prekomerno telesno težo, a je odkril novo dieto, s katero je v enem mesecu izgubil 15 kilogramov.

Že veš, kakšna je DIETA, s katero je Halid Bešlić v 10 dneh shujšal 10 kilogramov? (foto: PROMO) PROMO
1. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Za kakšno dieto gre, nam je pojasnil kar Halid: 

»Gre za liposukcijsko dieto za hitro hujšanje, ki je zelo priljubljena in učinkovita. V prvih desetih dneh sem izgubil 10 kilogramov, nato sem bil še sedem dni na dieti in skupaj sem shujšal 15 kilogramov. Ljudje me sprašujejo, ali se resnično lahko tako hitro izgubi kilograme, in lahko jim samo pritrdim,« je povedal in še pojasnil:

»V tem obdobju pride tudi do razstrupljanja telesa, in zdi se mi, da bi bilo najlepše, če bi človek lahko živel brez hrane. Če bi le lahko. Medtem ko sem bil na dieti, sem se počutil tako lahkotnega, zdaj pa sem boljše volje in se tudi z veseljem oblečem. Znebil sem se številnih težav. Na primer, izboljšala se mi je hoja. Pred dieto mi namreč ni uspelo prehoditi pol kilometra ali kilometer, zdaj to z lahkoto opravim.«

Halid in zvezdnice na isti dieti

Liposukcijsko dieto so preizkusile Monika Bellucci, Jennifer Aniston in nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović. Ko je Kolinda v Beli hiši pozirala poleg Melanie Trump, so vsi opazili, da je shujšala, o tem pa so pisali številni svetovni mediji.

Neda Ukraden je prav tako pohvalila rezultate te diete. Neda je znana po tem, da je bila vedno videti dobro, v zadnjih letih pa ji je postajalo vse težje, zato je poiskala strokovno pomoč: »Ko nič ne pomaga, to zagotovo pomaga.« 

Kaj je liposukcijska dieta?

Avtor te diete je nutricionist Giovanni Mandra, ki je s pomočjo aminokislin in rastlinskih vlaken oblikoval program hujšanja.

»To ni klasična dieta, ampak dietna terapija. Protokol hujšanja temelji na načelu prisile telesa, da se prehranjuje z lastnimi zalogami maščob. Na ta način telo porablja maščobne zaloge na kritičnih področjih, kar vpliva na to, da se oblikuje v zelo kratkem času. V 14 dneh se lahko izgubi 9,2 odstotka maščobnega tkiva ali od sedem do deset odstotkov začetne telesne mase.«

Liposukcijska dieta je klinično preizkušena metoda hujšanja, ki je varna za zdravje in enostavna za uporabo, trdi avtor te metode, ki jo je v zadnjih desetih letih preizkusilo več kot 100 tisoč ljudi. Če imaš torej težave s prekomerno telesno težo, lahko poskusiš to metodo.

S projektom International Health je ta program za hujšanje postal globalno dostopen vsem, in to po zelo ugodni ceni.

Naročiš ga lahko na dom po predhodnem posvetovanju s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali ob obisku International Health v Ljubljani. Več informacij lahko dobiš TU.