TAKO Anamaria Goltes skrbi za svojo lepo postavo!

Lepotica Anamaria Goltes navdušuje tako s svojo prikupnostjo kot lepo postavo. Naši novinarki je zaupala, kaj počne zanjo!

TAKO Anamaria Goltes skrbi za svojo lepo postavo! (foto: Instagram/Anamaria Goltes) Instagram/Anamaria Goltes
20. 9. 2018

Anamaria Goltes, ki se je pred dnevi s svojim fantom, košarkarjem Luko Dončićem, in njegovo mamo Mirjam Poterbin preselila v ameriški Dallas, kjer bo Luka še naprej na parketu uresničeval svoje sanje, prosti čas med drugim nameni tudi vadbi.

Ker smo nedolgo nazaj na njenem Instagram profilu (natančneje, v story-ju) zasledili objavo iz fitnesa, smo se odločili Anamario povprašati o njenih zdravih navadah.

"S fitnesom sem se občasno ukvarjala že v času, ko sem plesala. Prvotni namen je bil, da pridobim na mišicah, ki so bile pomembne za hitro in kvalitetno izvajanje plesnih korakov. V zadnjem času pa fitnes obiskujem zgolj ljubiteljsko zaradi dobrega počutja in želje po bolj definirani postavi. Telovadim kolikor mi čas dopušča – približno 5x na teden," je zaupala naši novinarki.

Da je prehrana prav tako pomembna pri doseganju ciljev, se zaveda tudi Anamaria.

"Imam celiakijo, tako da se že od malih nog zavedam, kaj jem in kako pomembna je pravilna prehrana. Moj jedilnik vsebuje veliko beljakovin (ribe, meso), zelenjave in sadja.

Vsak dan pojem kakšen košček čokolade ali kakšno drugo sladkarijo, vendar le redko pretiravam. S sladkarijami v zmernosti ni nič narobe. :)"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisca official (@liscalingerie) on

Zaupala pa nam je tudi, od kje črpa motivacijo – predvsem takrat, ko nima energije ali volje za telovadbo.

"Sledim veliko fit punc na Instagramu, tako da od tam črpam motivacijo, ko je ne najdem v sebi. Zdi pa se mi, da če kakšen dan res nimamo energije za vadbo, raje poslušajmo svoje telo in si vzemimo prost dan poln poležavanja in polnjenja energije."

Med dekleti (še vedno) velja prepričanje, da bodo od uteži čez noč postale mišičaste in da so te samo za moške. No, Anamaria pravi:

"Uteži so vaše prijateljice. Vsa dekleta si želimo definirane roke, vitek pas, suhe noge in okroglo zadnjico. To lahko dosežemo z uporabo uteži.

Pri vadbi moramo biti potrpežljive, ker se rezultati trdega dela ne pokažejo čez noč. Ob pravilni prehrani in vadbi bodo rezultati kmalu vidni. Gremo punce!"

Pripravila: Nika Švajncer

Fotografije: Instagram/Anamaria Goltes

Preberi še: Si vedela, da se lahko zaradi pretirane telovadbe ZREDIŠ?

Priporočamo tudi: Lasni trend z Instagrama, ki ga boš to jesen videla povsod!