Superhrana - hrana za moderne ženske

Živimo v času, ko je hrana, ki jo zaužijemo, velikokrat opustošena vitaminov in mineralov, ki jih telo potrebuje za normalno delovanje, razvoj in regeneracijo. Slabokrvnost, utrujenost, pomanjkanje energije in debelost so bolezni sodobnega časa, prehranjevanje na hitro in stres del vsakdana. Telo bo slej ko prej terjalo svoj davek in glasno pokazalo, da morate nekaj spremeniti.

31. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Težava, s katero se sooči posameznik, ko se zave pomanjkljivosti svojega življenjskega sloga in prehranjevanja je, kaj narediti, po čem poseči? Čedalje več ljudi išče zdravo alternativo, brez aditivov in dodanega sladkorja. Superhrana je pravi odgovor za to težavo.

»Superfood« ali »superhrana« je posebna kategorija rastlinske hrane. V primerjavi z drugo hrano ima glede na njeno kalorično vrednost bistveno več hranilnih snovi, kar pomeni, da jo je za zadovoljitev vsakodnevnih potreb po vitaminih in mineralih, potrebno pojesti manjšo količino. Superhrana je neverjetna zakladnica snovi, mineralov, antioksidantov in esencialnih snovi - snovi, ki jih potrebujemo, a jih naš organizem ne zna pridelati sam. Vemo, da bi morali v svoj jedilnik dodati več svežih solat, svežega sadja in zelenjave, a glede na to, da je z leti postala prst osiromašena mineralov, je superhrana lahko korak v pravo smer. Naredi ga še danes!

Vsi vemo, kako nam zjutraj zadiši vonj po kavi. Telo si jo želi, pa jo tudi potrebuje? Ne prepričujemo te da se ji odpoveš, konec koncev ima njeno zmerno uživanje tudi svoje pozitivne lastnosti. Se pa, za ceno manj kot ene kave dnevno, v eni vrečki superhrane skriva vse, kar moraš narediti za svoje zdravje vsak dan.

Torej za ohranjanje zdravja in dobrega počutja sezi po superhrani! Uživaš jo lahko kadarkoli, ob zajtrku, malici, kosilu. Zjutraj si lahko pripraviš sadni napitek, v katerega si zamešaš žlico ekološke superhrane v prahu. Na prodaj je v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborjih, drogerijah DM, Tuš in Müller ter na spletu.

Dober tek in na zdravje!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri