Enkratna priložnost za zabavo s prijateljicami na 14. dm teku

Kaj dobimo, če združimo aktivno druženje z odlično žurko, tekaške korake s koristnim in navržemo še ščepec ženske kolegialnosti? Odgovor = 14. dm tek!

14. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Si vedela, da bi se ženske morale skupaj družiti vsaj dvakrat na teden? Takšno druženje naj bi namreč pozitivno vplivalo na naše zdravje in dobro počutje. Ženske si lahko na tak način pomagamo pri zmanjševanju stresa in anksioznosti. Dokazano je, da se ob prijetnem druženju izloča hormon oksitocin, ki je eden od hormonov sreče. Ljudje z visoko ravnijo oksitocina so mirnejši, bolj sproščeni in družabni. In take bodo tudi udeleženke 14. dm teka za ženske 25. maja v ljubljanskem Tivoliju.

….ne zamudi torej zadnje sobote v mesecu maju, ko se boš lahko udeležila že 14. dm teka in, če letos morda nisi v pravi formi, pridi in glasno navijaj za svoje "soborke", ki se bodo tudi letos preizkusile na 5 – ali 10 – kilometrski progi.

Prijave na dm tek odprte le še nekaj dni

Prijave in priprave na 14. dm tek so že v polnem zamahu. S prijateljicami se lahko prijaviš do 18. maja. Po tem datumu naknadne prijave žal ne bodo mogoče. Lahko pa sodeluješ v naši nagradni igri in prirediš svojemu najožjemu krogu svojih izbrank športno, zabavno in nepozabno soboto.

Združimo korake na 14. dm teku

Letošnji dm tek pa prinaša novost, na področju dobrodelnosti. Tekačice bodo med prvimi v Sloveniji sodelovale tudi v iniciativi Združimo korake in darovale svoje tekaške korake za višji cilj.

Združimo korake je vseslovensko gibanje, v katerem dm v sodelovanju s partnerji in podporniki ozavešča o pomembnosti uravnoteženega prehranjevanja otrok in spodbuja k aktivnemu življenjskemu slogu vse Slovence in Slovenke. Iniciativa bo potekala celo leto, priključiš se ji lahko z nakupom izdelkov, s sodelovanjem na različnih športnih dogodkih in aktivnostih… S svojo participacijo boš tako pomagala pri zbiranju korakov namenjenim slovenskim šolarjem. Tvoje korake bo dm pretvoril v donacijo, ki bo osnovnošolcem v izbranih krajih po Sloveniji pomagala k bolj zdravim prehranjevalnim navadam.

V akciji z namenom lahko prvič sodeluješ na 14. dm teku, zadnjo majsko soboto v ljubljanskem Tivoliju. Več o iniciativi Združimo korake in kako jih darovati lahko preberete tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri