Seksi mehčalci kože in razpoloženja

Sezono masaž odpiramo s seznamom izdelkov za maziljenje, po katerih posežejo tudi naši fantje.

10. 1. 2011

"Najbolj všeč nama je ploščica Lush Wiccy Magic Muscles. Diši po cimetu in ni preveč mastna – lepo se vpije in ne pušča madežev na obleki ali posteljnini." – Manca Č.

"Hit je L'Occitane Sproščujoče masažno olje s sivko, oljem čajevca in geranijo. Fantje zadovoljno predejo že, če jih zmasiraš z Johnssonovim otroškim oljem in jih en klinc briga, kako se vpija. Samo da jih šlataš." – Tina

"Moj dragi ne mara olj in masažnih ploščic, a ker je rad masiran, uporabljava kar mleko za telo. Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Body Butter mu je všeč, ker ni masten, na koži pa pusti umirjeno svež vonj sivke in mentola." – Petra A.

"Če tvoj fant ne mara masažnih zadev, poskusita Hot-Silc Glide, ki je masažno olje in lubrikant v enem, brez vonja in nemasten. Moj ga obožuje!" – Nika

Še to:

... ker je tako ljubko

Ta mesec smo na prvi pogled in dotik vzljubile mazila iz naravnih zelišč Badger. Slutimo, da bo zagledanost v mini škatlice za masažo utrujenih nog, obnohtne kožice in proti gubam prerasla v 'must-have' odvisnost.