Sejem Narava zdravje je odprl svoja vrata!

Ljubljansko gospodarsko razstavišče je svoja vrata odprlo 43. sejmu Narava zdravje, ki bo potekal med 11. in 14. oktobrom.

Sejem Narava zdravje je odprl svoja vrata! (foto: shutterstock) shutterstock
11. 10. 2012

43. sejem Narava–zdravje promovira zdrav življenjski slog.

sejem

Ni pomembno le, kaj jemo, ampak tudi kako bivamo, skrbimo za svojo celostno kondicijo in kakšen je naš odnos do okolja. Program sejma se tokrat predstavlja skozi štiri tematske sklope:

  • Prehrana
  • Wellness in gibanje
  • Zdravje
  • Eko dom in okolje

jabolko

Posebnost tokratnega sejma Narava zdravje pa je gotovo tudi prisotnost revije za srečnejše življenje - Sensa, ki bo sejemsko dogajanje popestrila s številnimi 'srečnimi' dogodki, ki so jih za obiskovalce sejma pripravili brezplačno.

Sejemski prostor so poimenovali kar Sensina 'osrečevalnica'.

Uglasitev na pravo frekvenco!

Na to, da je Sensa revija srečnih vibracij in da je gong instrument vseh instrumentov z zdravilnimi učinki, te bodo opomnili vsako polno uro, ko bodo za nekaj minut po vsem sejmišču zavibrirale mogočne zvočne harmonije planetarnih gongov Mojce Morye Malek.

Zvok gonga se je od nekdaj uporabljal za prenovo življenjske moči. Ob poslušanju gonga občutimo vibracije znotraj vsega telesa, saj vibracije gostih tonov kot reka stečejo skozi naše telo in vzvalovijo organe, vse celice telesa, čakre in meridijane ter jih harmonizirajo, regenerirajo in poživljajo. Na mestih, kjer so v telesu blokade, lahko občutimo ščegetanje, hlad ali vročino, ko zvok odpira pot pretoku življenjske energije. Leva in desna možganska polobla se usklajujeta, um se sprosti do stanja, v katerem je telo sposobno zdraviti in uglaševati sebe.

In to še zdaleč ni vse!

V okviru Sensine 'osrečevalnice' boš lahko izkusila tudi kratke individualne zvočne kopeli z Mojco Moyro Malek in se seznanila s pozitivnimi učinki zdravilne glasbe na dveh skupinskih delavnicah, vstopila v Sensino meditacijsko sobo s Sandijem, se pridružila izkusteveni delavnici s številnimi tehnikami za samopomoč za Martino Mihić in Bredo Bizjak Škof, si ogledala projekcijo filma Happy, filma o sreči, in si pustila svetovati horarnemu astrologu Tadeju Šinku in grafologinji Jožici Leskovar.

Če si boš želela še več, bodi pozorna tudi na Sensina predavanja: Mario Sambolec in Vesna Milinković s predavanjem Hrana in antihrana (Ali veste, kaj jeste?), društvo Bindu s predavanjem Modrost starodavnih tradicij in kultur ter Tina Stibilj s predavanjem na temo Kaj je hatha joga?

V Sensini otroški 'osrečevalnici' ne bodo pozabili niti na otroke z Lilali kreativnico s plesno pedagoginjo Kristino De Ventus in Jogico - pravljično jogo za otroke s Petro Arulo.

Več o Sensinih delavnicah in natančnemu poteku urnika Sensine osrečevalnice boš našla na spletni povezavi Sejem Narava-zdravje odprl vrata.