Revija Lisa podarja brezplačen dvomesečni shujševalni program!

To zdravo, fit, čudovito in nasmejano dekle na fotografiji si lahko ti in to še pred novim letom! Da pa ti po novem letu ne bo treba hujšati, k čemur neuspešno stremiš prav vsak januar, izkoristi posebno ponudbo revije Lisa, ki bo skupaj s prehransko svetovalnico VALEO srečni izbranki pomagala spremeniti življenje, navade, kilograme in postavo že danes!

5. 11. 2013

V akcijo Velika Lisina preobrazba tako vabijo vsa dekleta (novico pa gre posredovati tudi mami in babici), ki se borijo z nekaj preveč kilogrami.

Iščejo predvsem zelo motivirane dame, ki se bodo resno predale misiji PREOBRAZBA! To seveda pomeni, da so za dosego svojega cilja pripravljene telovaditi, se naučiti samonadzorovati in pravilno prehranjevati!

Da bi izbrali zares pravo kandidatko za Veliko Lisino preobrazbo, od žensk in deklet zahtevajo le, da v prijavi na lisa@adriamedia.si opišejo svoje želje in predvsem kratko zgodbico o tem Zakaj si želim spremeniti svoje življenje? Ne pozabi skratka omeniti, kaj te motivira k temu, da zaživela bolj zdravo in polno življenje.

K svoji zgodbi pripni še:

  • svojo fotografij,
  • pripiši leta, višino in kilograme.

In ne spreglej:

  • Časa imaš le še do 7. novembra!

Zato se le podvizaj!

Kaj te čaka, če boš izbrana?

Strokovna žirija (Valeo, trenerji, nutricionisti in Lisa) bo najprej izbrala pet kandidatk, s katerimi se bodo trenerji osebno srečali na prvem treningu, Mirjana Franković, ustanoviteljica prehranske svetovalnice Valeo in nutricionistka, pa bo z njimi opravila pogovor. Strokovnjaki bodo nato ocenili, katera izmed njih je najbolj motivirana in si dejansko želi spremeniti svoje življenje. Na koncu bo izbrana le ena kandidatka, ki bo prejela brezplačen dvomesečen program, ki bo vključeval vse strokovnjake od prehrane do treninga (tek, plavanj, jogo ipd.).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri