Prvi brezplačni spletni svetovalni klepet v živo v Sloveniji

Potrebujete nasvet ali pa ga potrebuje kdo od tvojih znancev? Svetovalni klepet je odlična rešitev za vse, ki bi si želeli z nekom pogovoriti o svojih težavah povsem anonimno in brezplačno.

13. 11. 2012

Pogosto se zgodi, da marsikdo zelo težko na glas spregovori o svojih težavah.

Mnogim je lažje svoje stiske napisati in tako lahko nasvet dobijo še bolj anonimno.

Društvo Kameleon zato pričenja s prvo brezplačno spletno psihološko svetovalnico v živo v Sloveniji.

Svetovalni klepet je odprt vse delovne dni v tednu po vnaprej objavljenih urnikih na spletni strani svetovalnicakameleon.si, kasneje tudi ob koncu tedna.

Društvo za psihološko svetovanje Kameleon je v ponedeljek, 12. 11. ob 10h zjutraj začelo s prvim brezplačnim svetovalnim klepetom v Sloveniji.

Na voljo je 37 svetovalcev, pri izobraževanju katerih sta sodelovala tudi priznana strokovnjaka mag. Miran Možina dr. med. spec. psihiater, psihoterapevt in uni. dipl. psih. Dušan Kuhar, uspešen družinski terapevt.

Bodoči svetovalci so se udeležili predhodnega izobraževanja, od tega večina psihologov, psihoterapevtov in specializantov oziroma študentov višjih letnikov ustreznih smeri.

Društvo Kameleon Slovenija je prvo v Sloveniji, ki ponuja tovrsten brezplačen svetovalni klepet v živo, izvajajo pa ga že kar nekaj let v nekaterih severnejših državah, med drugim na Danskem in na Nizozemskem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri