"Za človeka, ki je vajen biti ves čas športno aktiven, je to hud udarec" (resnična zgodba Anžeta)

Preberi zgodbo Anžeta, ki se je zaradi poškodbe moral odpovedati vajenemu življenskemu slogu, vendar mu je nepričakovano dejanje punce življenje spet postavilo na pravi tir! 

30. 5. 2018 | Promocijsko sporočilo

Anže je mlad fant, ki se s športom ukvarja že vse življenje, nekega dne pa je trening končal s poškodbo kolena. Ravno takrat je po radiu slišal za nagradno igro, ki je obljubljala hiter pregled ali operacijo. Ker se mu je zdelo predobro, da bi bilo res, se ni odzval, na srečo se je pa njegova punca, ki ga je prijavila. 

Čez nekaj dni je Anže prejel klic in zahvaljujoč Vzajemni v samo nekaj dneh prišel do pregleda pri vrhunskem specialistu, ki je s pravo vrsto preiskave prišel do diagnoze. Kmalu zatem je sledila operacija, na katero bi moral drugače čakati več mesecev. Po uspešni fizioterapiji se je Anže v rekordnem času vrnil na parket!

Vse to pa mu je omogočila Vzajemna, ki v okviru predstavitve nove zdravstvene police ponuja brezplačen pregled ali poseg trem, ki so v podobni situaciji.

Imaš tudi ti podobno zgodbo? Prijavi se, saj lahko samo pridobiš!

Opogumi se in vzemi zdravje v svoje roke!

Vse kar moraš storiti je, da se prijaviš TUKAJ.

Opiši svoje bolezensko stanje in z malo sreče te bodo predstavniki Vzajemne poklicali in ti brezplačno uredili takojšen pregled pri specialistu ali operativni poseg, če bo to potrebno. 


Zbiranje prijav traja od 24. maja do 3. junija.

Tri nagrajence bo izbrala komisija, njihovo zgodbo pa bomo predstavili v reviji Liza in spletni strani aktivni.si.  Vse to s pomočjo Vzajemne in mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Vzajemna Net.

Več o zavarovanju je na spletni strani www.vzajemna.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri