Prihodnji teden se odpira sejem Narava - zdravje

Na Gospodarskem razstavišču se bo med 13. in 16. novembrom odvil 45. sejem Narava-zdravje, ki bo z vsebinami zdravega življenjskega sloga nagovoril vse generacije in jih spodbudil k ozaveščenemu odločanju in izbiranju.

Prihodnji teden se odpira sejem Narava - zdravje (foto: profimedia) profimedia
7. 11. 2014

Prireditev se je v desetletjih razvila iz gobarske razstave, ki so se ji kasneje pridružili še ponudbi s področij vrtnarstva in sadjarstva. Že nekaj let pa je to sejem, ki promovira predvsem zdrav življenjski slog.

sejemAktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi – Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje – privabijo vsako leto več obiskovalcev.

Sejem pa ni le razstava ponudbe storitev, izdelkov in dejavnosti za zdravo življenje, ampak prostor interakcije, izmenjave informacij, nasvetov iz prve roke ... Na njem se kuha, okuša, preizkuša in tudi lahko kaj kupi po ugodnih sejemskih cenah. V štirih dneh se odvije bogat spremljevalni program v obliki različnih delavnic, predavanj, okroglih miz, degustacij, predstavitev.

Revija Sensa na sejmu Narava-zdravje

Tudi letos bo na sejmu imela svojo stojnico revija Sensa, kjer boš lahko izokoristila popust pri naročnini na revijo, poleg tega pa boš ob sklenitvi naročnine prejela še darilo - rokovnik Čarobnost z mislimi Paula Coelha za leto 2015 v vrednosti 14,99 evrov.

Ves čas sejma ti bodo na Sensini stojnici na voljo tudi osebna posvetovanja s Sensinimi sodelavci:

  • s horarnim astrologom Tadejem Šinkom

Rojstni horoskop s simboli prikazuje duševne zmožnosti in naravne danosti posameznika. Preveri jih osebno pri Sensinem astrologu!

  • z grafologinjama Jožico Leskovar in Edito Tomič, ki ti bosta po želji izdelali kratko analizo tvojega osebnega podpisa

Pisava ne laže! Iz pisave se lahko razbere veliko stvari: psihofizično stanje človeka, kakšen je človek v medosebnih odnosih, kako se čustveno odziva, kako hitro misli, ali nosi v sebi strahove, bojazni, nervoze, včasih je v pisavi videti tudi nadarjenosti, sposobnost povezovanja.

V okviru obsejemskega programa so za vse obiskovalce sejma Narava-zdravje pripravili tudi odlična strokovna predavanja:

  • Življenje z anoreksijo, predavateljica: mag. Danaja Lorenčič

Sobota, 15. 11. 2014, od 09.00 do 10.00, avla levo

  • Zvočno-energijska kirurgija s kratkim uvodnim predavanjem dr. Mire Omerzel - Mirit

Sobota, 15.11. 2014, od 14-h do 16-h, predavalnica GALERIJA

  • Ozaveščanje duhovnih potencialov in njihova uporaba v vsakdanjem življenju, predavanje z meditacijo bo vodil: Sandi Dolinar

Sobota, 15.11. 2014, od 14.00 do 15.00, avla levo

  • Rudolf Steiner: Kako lahko presežemo nervozo?, predavatelj Jani Urbanc

Nedelja, 16.11. 2014, od 10.00 do 11.00, avla levo

  • Spregledano poslanstvo spolnosti, predavatelj: Zoran Železnikar

Nedelja, 16.11. 2014, od 18:00 do 19:00, avla desno

Več o tem tudi na spletni povezavi Revija Sensa na sejmu Narava-zdravje