Pridruži se akciji Tečemo skupaj

V začetku marca se je začela velika tekaška akcija, na katero se lahko prijavi čisto vsaka ljubiteljica teka.

10. 3. 2009

Ne glede na to, ali si začetnica in o teku nimaš pojma, ali pa si tekačica z dolgoletnimi izkušnjami - vabljena v veliko tekaško družino akcije Tečemo skupaj. Na spletni strani akcije lahko najdeš napotke, kako začeti s tekom, seveda pa te bodo na tvoji tekaški poti spremljali tudi nasveti o pravilni vadbi, prehrani, opremi, motivaciji …

Potek akcije

1. korak – prijava:

Ob prijavi na spletni strani tecemo.aktivna.si (klikni na REGISTRIRAJ SE) boš lahko izbrala med dvema tekaškima programoma:

  • začetniški tekaški program je namenjen popolnim začetnicam,
  • nadaljevalni tečaj pa je primeren za izkušene tekačice.

2. korak – strokovna pomoč:

Vsak teden boš po elektronski pošti prejela strokovna navodila treh vrhunskih trenerjev, ki ti bodo z nasveti pomagali do maksimalnega izkoristka svojih zmožnost – svetovali ti bodo glede treningov, pravilne prehrane in te ves čas motivirali, da ne bi slučajno odnehala še preden bi prispela na cilj.

3. korak – tekaški dnevnik:

Da boš lahko spremljala svoj tekaški napredek, je zate pripravljena prav posebna spletna stran s tekaškim dnevnikom, kamor boš lahko vpisovala svoje dosežke. Pridruži pa se tudi udeleženkam na forumu in z njimi izmenjaj izkušnje.

4. korak – tekaške prireditve:

Svoj tekaški napredek boš lahko v družbi soudeleženk akcije redno preverjala na različnih tekaških prireditvah - najdeš jih v rubriki DOGODKI.

Čakajo te tudi nagrade

Osem srečnic, ki se bo prijavilo na akcijo Tečemo skupaj bo od glave do pet opremljenih s strani sponzorja akcije - adidas. Sto prijavljenih pa bo prejelo tekaške majice.