Pri Vichy vedo, kako najhitreje odpraviš mozolje!

Za vse, ki tožite zaradi težav z nečistostjo kože, imamo čudovito novico! Laboratoriji Vichy so odkrili nego za ciljno odpravljanje nepravilnosti z antibakterijskim delovanjem, ki mozolje deaktivira že v dveh urah.

18. 3. 2013 | Promocijsko sporočilo

Med vsemi nepravilnosti so za nas najbolj moteče tiste, ki so vsem vidne in se pojavljajo na našem obrazu.

Na mozolje vplivajo različni dejavniki, kot so stres, hormonske spremembe in neuravnotežena prehrana, njihov razvoj pa je vselej odvisen od bakterij, ki ga kolonizirajo.

Prste stran!

Mozolji so v začetni fazi komaj vidne rdečine, ki pa se že v nekaj urah impulzivnega in podzavestnega dotikanja okužijo z bakterijami, zaradi česar nastane vidna nepravilnost.

Žal se mozoljev v povprečju dotaknemo več kot 65-krat na dan, kar neizogibno povzroči okužbo.

Kako nastanejo mozolji?

Na naši koži so že od otroštva prisotne bakterije, ki so sestavni del »normalne« flore kože: Propionibacterium acnes, Staphylococcus aureus in Propionibacterium granulosum. Vse tri lahko povzročijo pojav mozoljčka že zaradi najmanjšega presnovnega neravnovesja ali oslabljenega obrambnega sistema.

Normaderm HYALUSPOT – hitra in učinkovita rešitev

Vichyjeva inovacija za ciljno in hitro odpravljanje mozoljčkov s hialuronsko kislino,  ki predstavlja prvo nevidno tehnologijo »obliža«, s katero ustvari zaščitni sloj na površini kože. Kombinacija aktivnih sestavin (salicilna kislina + LHA) zagotavlja protibakterijsko delovanje, intenzivno čisti kožo in odpravlja nepravilnosti brez sledi.

Rezultat je takojšen:

  • 2 uri po nanosu: mozolj je deaktiviran.
  • 48 ur po nanosu: mozolj je odpravljen brez brazgotine*.

Prepričajte se sami in naročite vzorček izdelka Normaderm Hyaluspot .

* Klinična študija, samoocena, 36 oseb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri