Pozabi na diete, zvezdnice zdaj namesto tega norijo za ... TEM!

So se tudi tebi zasvetile oči pri številki 4?

Pozabi na diete, zvezdnice zdaj namesto tega norijo za ... TEM! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2018

Dietam to poletje pravimo 'ne, hvala'! In to ne le mi, ampak tudi svetovne zvezdnice, ki so nore diete to poletje zamenjale za detoks pijače in jih postavile na piedestal prehrambenih trendov te sezone.

Paparaci v svoje objektive namreč vse pogosteje ujamejo zvezdnice z raznolikimi napitki v rokah. V mnogih intervjujih so Bella in Gigi Hadid ter druge znane manekenke priznale, da se prav z vitaminskimi napitki navadno lotijo napihnjenosti in podobnih nevšečnosti.

1. Strupov se lahko znebiš s kokosovo vodo!

Na ta napitek prisegata Gigi Hadid in Rita Ora, saj je izredno bogata z minerali kot so magnezij, železo, vitamin C in B ter kalij, prav tako pa pomaga tudi pri izločanju toksinov.

2. Limonada z aktivnim ogljem proti zatekanju

Na ta napitek prisegata Kim Kardashian in Gwyneth Paltrow, saj absorbira 'zračne mehurčke' v črevesju in pomaga pri težavah z vetrovi. Pri uporabi bodi pazljiva, saj napitek prav tako absorbira minerale!

3. Kaktusova voda je bogata z antioksidanti

Njeni veliki ljubiteljici sta Giselle Bündchen in Emma Watson, saj je ta detoks pijača bogata z antioksidanti, vitamini in minerali ter pomaga tako pri akumulaciji odvečnih tekočin in tudi drenaži.

4. Matcha za boj proti maščobnim blazinicam

Na to prisegajo Elle Mac, Gwyneth Paltrow in Drew Barrymore, saj spodbuja metabolizem in pomaga pri odvajanju vode iz telesa.

Fotografije: Profimedia

Napisano po predlogi Cosmopolitan.it

Preberi še: FOTO: Utrinki sanjske poroke košarkarja Žige Dimca in njegove Adrijane

Priporočamo tudi: Natalija Gros (Zvezde plešejo) je delila prvo skupno sliko s svojim izbrancem!? (+ vključuje poljub!)