Povej svoje mnenje, premagaj kajenje

Bi želela kakšnemu od svojih bližnjih pomagati pri opustitvi kajenja? Tokrat se ti ponuja odlična priložnost.

Povej svoje mnenje, premagaj kajenje  (foto: shutterstock) shutterstock
24. 5. 2013

Pred Svetovnim dnevom brez tobaka, ki ga bodo obeležili v petek, 31. maja, Lekarna Ljubljana v sodelovanju z Nicorette pripravlja edinstven video projekt 'Povejmo svoje mnenje, premagajmo kajenje', s katerim želi kadilcem pomagati na poti k bolj zdravem načinu življenja.

Posamezniki bodo lahko s pomočjo nastajajočega videa glasno povedali, zakaj si želijo, da njihovi najdražji opustijo kajenje in si s tem zagotovijo bolj kakovostno življenje. V Lekarni Ljubljana si namreč želijo, da bi po ogledu videa vsaj en kadilec poskusil prenehati s kajenjem.

Video bo nastal v sklopu brezplačnega programa za imetnike Kartice zvestobe 'Opustimo kajenje', ki ga Lekarna Ljubljana v sodelovanju z Nicorette izvaja že 3. leto, in bo premierno predstavljen na Svetovni dan brez tobaka. V sklopu projekta bodo med 27. in 31. 5. v Centralni lekarni na Prešernovem trgu izvajali tudi brezplačne meritve ogljikovega monoksida v izdihanem zraku.

Tisti, ki bi si želeli sodelovati v dobrodelnem projektu, lahko svoje mnenje izrazijo v sredo, 29. maja, med 16. in 18. uro, pred Centralno lekarno na Prešernovem trgu. Tam te bo pričakala snemalna ekipa, udeleženci pa bodo za svoj pogum tudi nagrajeni.

Ne zamudi priložnosti: s svojim mnenjem lahko prispevaš k temu, da bo več ljudi stopilo na pot proti zmagi in opustilo kajenje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri