Postati aktiven je dobro, ostati aktiven še bolje. Sledi zastavljenim ciljem.

Začeti je vedno najtežje, tudi s tistimi aktivnostmi, za katere vemo, da nas bodo nekoč pripeljale do želenih rezultatov. Enako velja za pričetek s telesno aktivnostjo, če se zanj šele odločamo. Ko vseeno končno pričnemo z vsakodnevnim gibanjem, je za nadaljevanje nujno potrebna nadaljnja motivacija.

Postati aktiven je dobro, ostati aktiven še bolje. Sledi zastavljenim ciljem. (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
6. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

Pomaga, da svoje uspehe natančno spremljamo. Pri tem, da postanemo in ostanemo aktivni, nam pomagata pametna telefona – preklopna Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G. Za lažje spremljanje uspeha pa sta tu še pametni uri Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Galaxy Watch4 Classic. Skupaj imaš tako popoln komplet, da začneš s svojo najljubšo aktivnostjo, hkrati pa pri tem vztrajaš.

Majhen in velik zaslon, več različnih zmožnosti 

S pomočjo pomožnega zaščitnega zaslona z le 4,8 cm (1,9 palca) ti Samsung Galaxy Z Flip3 5G omogoča, da na zaslonu vidiš prikazana obvestila, preveriš sporočila, posnameš fotografije, predvajaš glasbo in še veliko drugega, ne da bi telefon sploh odprli. Pregibni telefon pa lahko poveča svoj zaslon na 17,02 cm (6,7 palcev). Na razpolago imate brezkončni dinamični AMOLED 2X zaslon, zahvaljujoč revolucionarnem Hideaway Hinge sistemu, ki omogoča tudi do 200.000 zaporednih preklopov.

Ko je zložen, ga lahko pospraviš v vsak žep, saj meri 10,72 cm (4,2 palca), raztegnjen pa je popoln za pisarniško delo na poti. Osveževanje s 120 Hz omogoča gladko drsenje prek vseh aplikacij, zvok pa oddajajo Stereo zvočniki, ki podpirajo Dolby Atmos®. Telovadbo si lahko popestriš s prijetno glasbo, hkrati pa ga lahko brez težav vzameš s seboj. Raztegnjen zaslon razdeliš na dva dela in tako opraviš več opravil hkrati. Če ga prepogneš, ti lahko služi še za prostoročno fotografiranje, saj ne potrebuješ stojala. Tako se lahko med tvojo telovadbo na prostem tudi fotografiraš!

Samsung Galaxy Z Fold3 5G predstavlja idealno kombinacijo pametnega telefona in tablice. Ko se njegov 19,3-centimetrski AMOLED brezkončni pregiben zaslon odpre, je odličen partner za zabavo ali delo. Z Fold3 pa prinaša še dve izjemni novosti - sprednjo kamero, ki je skrita pod ekranom in S Pen pisalo, ki je prvič vključeno v Z serijo. Omogoča, da se lahko hkrati s sogovornikom dogovarjaš o poslih in ob tem delaš zapiske s S Pen pisalom. Opcija Multi-Active Window omogoča prikaz več aplikacij istočasno na enem zaslonu. 

Oba pregibna telefona imata zaščitno steklo Corning® Gorilla® Glass Victus™, ki ščitita pred praskami in nenamernimi padci. Telefona imata tudi neverjetno močno aluminijasto ohišje Armor Aluminium, njun zunanji zaslon pa je prevlečen z zaščitnim slojem iz raztegljivega materiala PET. Gre tudi za prva vodoodporna pregibna telefona po standardu IPX8 in s tem zaščitena pred dežjem in padcem v sladko vodo. Naj vas niti vreme več ne ustavi pri doseganju odlične telesne pripravljenosti. Ni slabega vremena, obstajata le še slaba priprava in napačna oprema, zato s seboj le vzemite enega od preklopnih telefonov.

Poglejte na uro - tudi za vaše telesne rezultate

Za celotno spremljanje rezultatov poskrbi tvoja pametna ura Samsung Galaxy Watch4 ali Samsung Galaxy Watch4 Classic. Ves čas ti merita odstotek telesne maščobe, skeletne mišice, vodo v telesu, EKG in krvni tlak, hkrati pa ponujata še veliko drugih parametrov. Za vse našteto bo poskrbel Samsung BioActive Sensor. Uri zbirata različne podatke in ti personalizirata pristop do spremljanja različnih aktivnosti, opomnita na vnos kalorij ali vode v telo. Po osnovnem vnosu podatkov bo za vse drugo poskrbela ura sama, podatke pa lahko primerjaš po različnih obdobjih. Skratka, naredi celotno analizo tvojega vsakodnevnega življenja in tudi spanja. Sleep Scores pomaga, da si res privoščiš dovolj počitka, saj je tudi spanje ključen dejavnik zdravega načina življenja. Svoje spanje lahko še izboljšaš, čeprav meniš, da je tvoje spanje že sedaj odlično. 

Kombinacija telefona in ure

V podjetju Samsung se zavedajo, da sta usklajeno delovanje tvoje pametne ure in telefona v veliko pomoč pri doseganju vaših ciljev. Zato so v teh dneh pripravili posebno ponudbo. Ob nakupu novega Galaxy Z Fold3 ti podarijo pametno uro Galaxy Watch4 Classic ali Galaxy Watch4. Če bi raje želela Galaxy Z Flip3, pa boš ob nakupu dobila kot darilo Galaxy Buds2 ali Galaxy Buds Live za večji užitek.

Posebna ponudba »Odklenjeni Samsung teden« v sedmih dneh prinaša ugodne ponudbe za mobilne telefone, tablične računalnike, televizorje in še veliko več. Akcije bodo na voljo od 3. do 9. maja 2022 na spletnem mestu https://www.samsung.com/si/, kjer lahko ljubitelji znamke v omejenem času veliko prihranijo pri spomladanski tehnološki osvežitvi.