Poskrbite za sijoč nasmeh in zdrave zobe!

Vemo, da smo za zdravje svojih zob odgovorni sami. Način, kako zobe čistimo, kakšne pripomočke ob tem uporabljamo in kolikokrat na dan poskrbimo za ustrezno ustno higieno, so zagotovo odločilni dejavniki za zdrav in sijoč nasmeh. Strokovnjaki priporočajo zobne in medzobne ščetke Curaprox ter druge zobne pripomočke, saj z vrhunskim delovanjem pomagajo vzpostaviti in vzdrževati zdravo ustno higieno. Sodelujte v Cosmo jelki želja in osvojite enega izmed privlačnih izdelkov!

8. 12. 2015 | Promocijsko sporočilo

Izberite svoj Superduo!

Čeprav se zdi, da je za preprečevanje bolezni zob in dlesni najbolj pomembna uporaba zobne ščetke, pa tudi v primeru, ko uporabimo ščetko z več tisoč izjemno tankimi ščetinami, ta očisti le 70 % površin zob. Preostalih 30 % bo učinkovito očistila le ustrezno izbrana medzobna ščetka. Ta naj ima izjemno tanko, a čvrsto žično jedro in dolge, tanke in prožne ščetine, kot so medzobne ščetke serije Curaprox CPS »prime«. Ščetka CS 5460 ultra soft in medzobna ščetka Curaprox CPS »prime« sta tako idealen SUPERDUO, ki poskrbita, da so zobje popolnoma čisti. Z uporabo obeh pripomočkov smo lahko prepričani, da smo sami naredili vse, kar je v naši moči, da bi učinkovito in varno preprečili pojav še vedno zelo prisotnih parodontalnih obolenj.

Izdelek SUPERDUO, ki je novost na prodajnih policah, združuje zobno ščetko CS 5460, tri velikosti medzobnih ščetk CPS prime in držalo za medzobne ščetke s pokrovčkom.

Pika na i za čiste zobe - Jordan Easy Reach Flosser!

Zobna nitka na držalu norveškega proizvajalca Jordan Easy Reach Flosser, je nov pripomoček za temeljito čiščenje medzobnih prostorov, roba dlesni, mest pod mostički in okrog zobnih vsadkov.

Zelo kakovostna ploščata nit, ki je vpeta v držalo, se ne cefra in ne predstavlja tveganja za poškodbe dlesni. Za dodatno pomoč pri čiščenju pa je konec držala oblikovan v konico podobno zobotrebcu.

S pomočjo zobne nitke na držalu Jordan Easy Reach Flosser je lahko tudi opravilo, kot je nitkanje zob, prijetno.

Črna zobna pasta – bolj beli zobje

Curaprox predstavlja novost – črno zobno pasto, ki brez abrazivnih delcev in kemičnega beljenja odstrani zabarvanje zob. Za bolj bel nasmeh namesto škodljivih učinkovin poskrbi aktivni ogljik, ki madeže vpije in jih nežno odstrani ter ob tem ne poškoduje zobne sklenine. Vsebuje 950 ppm fluoridov in encime, ki ščitijo pred kariesom in podpirajo naravno zaščitno funkcijo sline. Ne vsebuje penila SLS, ki je pogosto prisotno v čistilih, šamponih, gelih za prhanje in zobnih pastah, zato Curaproxova črna zobna pasta predstavlja veliko manjše tveganje za razjede (afte) v ustih.

Črna zobna pasta je na voljo kot »Black is White« z osvežujočo aromo limete in mentola skupaj s črno zobno ščetko Curaprox CS 5460 ali kot »White is Black« z izjemno blagim okusom limete in mentola skupaj z belo zobno ščetko Curaprox CS 5460.

Več informacij najdete tukaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri