Poglej, kakšna lepotica je hčerka tekmovalca Eda (The biggest loser Slovenija)

Ko je Edo Mesić, tekmovalec druge sezone šova The biggest loser Slovenija, dobil obisk domačih, smo ob pogledu na njegovo hčerko ostali odprtih ust. In tudi ti boš!

Poglej, kakšna lepotica je hčerka tekmovalca Eda (The biggest loser Slovenija) (foto: Facebook/Eva Mesić) Facebook/Eva Mesić
10. 5. 2018

Edo Mesić velja za enega najbolj zagnanih in odločnih tekmovalcev druge sezone The biggest loser Slovenija. In ravno zato je dobil tudi posebno nagrado.

Namreč, ker je skupno izgubil največ kilogramov, ga je pred kratkim obiskala družina, natančneje žena Katja in hčerka Eva.

In ob pogledu na Evo si nismo mogli kaj, da ne bi na ves glas rekli: "Uau! Eva je prava lepotica!"

Edo je svoji najljubši dekleti videl prvič po dveh mesecih in videlo se je, da komaj zadržuje solze.

Čeprav zaradi svojih širokih ramen in postave daje videz nevarnega moškega, je Edo v resnici simpatičen in duhovit oziroma kot so ga opisali na Planet TV "medvedek z balkanskim smislom za humor".

In kaj je ob snidenju o svojem očetu povedala Eva?

"Sem zelo ponosna na očija, pozitivno me je presenetil.

Iskreno sem mislila, da ne bo zdržal niti en teden glede na njegove navade v zadnjih petih letih. Tudi v očeh se mu vidi, da je drug človek."

Spomnimo: kdor je gledal predstavitvene oddaje The biggest loser Slovenija ve, da se je Edo pred prihodom v šov utrudil že po 500 metrih hoje. Ker njegova žena Katja že 20 let boleha za multiplo sklerozo in ji je mož v veliko oporo, se je zaradi njegovega načina življenja zbala, da se ne bosta mogla postarati skupaj.

Zato se je Edo prijavil v šov, kjer pa se je moral najprej soočiti s t. i. črno statistiko, ki mu je ob prvem tehtanju napovedala še 12 let življenja.

No, videti je, da bo Edo svoji ženi željo le uresničil, saj mu v šovu gre odlično! Bravo, Edo, samo tako naprej!

Fotografije: Facebook/Eva Mesić, Planet TV

Preberi še: Iskrena izpoved Katje Ficko (The biggest loser Slovenija) o življenju z alopecijo ali pa Nasveti, s katerimi bo zdrava kuha postala enostavna in zabavna.

Priporočamo tudi: Teja Perjet ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu Janiju (Cool Fotr)! Poglej, kaj mu je napisala.