Poglej, kaj za svojo lepo postavo zajtrkuje lepotica Alma Kochavy!

Poletje se nevzdržno približuje in sezona kopalk bo kmalu tu. V ta namen smo raziskali, kaj zajtkujejo znane Slovenke, da ohranjajo svojo lepo postavo.

Poglej, kaj za svojo lepo postavo zajtrkuje lepotica Alma Kochavy! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 3. 2018

1. Alma Kochavy

Mama Odprte kuhne (mimogrede 23. marca se bomo začeli družiti že na 6. sezoni Odprte kuhne!) Alma živi za kulinarične užitke in tudi njeni zajtrki niso nič drugačni. Tale smuti skleda izgleda noro slastno.

2. Nives Orešnik

Mlada fitnes trenerka, mankenka in nekdanja Miss Slovenije (2012) na svojem Instagram profilu deli veliko predlogov za zdrave obroke. Največkrat pa smo tudi pri njej zasledili zelo popularne smuti skodelice ter kombinacijo ovsenih kosmičev in sadja.

 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

2. Tjaša Kokalj Jerala

Novopečena mamica z zabavnim zajtrkom poskrbi, da se njen dan dobro začne. Malo domišljije in klasične kosmiče z jogurtom hitro prepobraziš v čarobno skodelico.

3. Karin Velikonja

Karin te bo naučila, kako pomembna je joga obraza za svež in mladosten videz. K temu pa pripomore tudi hranilen zajtrk, poln vitaminov. Sveže sadje je zakon!

 

A post shared by Karin Velikonja (@karinvelikonja) on

5. Azra Selimanovič

Azra je prava "boss lady", ki med tednom skrbi, da njen plesni center Libero zasije v vsem svojem sijaju. Ob nedeljah, kot kaže njen Instagram profil, pa se rada "pocrklja" z dobrim zajtrkom.

6. Nina Gaspari

Že samo ob spremljanju Nininega Instagram profila se nam zdi, da se naš um in misli malce umirijo, še toliko bolj uspešni pa bi pri tem bili, če bi poslušali tudi nauke, ki jih s sledilci deli simpatična certifcirana učiteljica joge in velika ljubiteljica zelenih zajtrkov. Avokado toast in poširano jajce smo pri njej najpogosteje opazili na meniju za zajtrk.

Fotografije: Instagram.com/ninagaspari, Instagram.com/azra.selimanovic, Instagram.com/alma_kochavy, Instagram.com/karinvelikonja, Instagram.com/tjasa_kokalj_jerala, Instagram.com/nivesoresnik

Preberi še: Slastni recepti - 5 noro okusnih smuti skled (moraš jih poskusiti) in Indira Ekić (The Biggest Loser Slovenija) objavila novo fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna!

Priporočamo tudi: Na lase bomo nanašale samo še TOLE! (TOP nasvet za lepše lase)