Počitniška dilema: Potovati s kovčkom ali nahrbtnikom?

Se odpravljaš na počitnice, pa se sprašuješ, ali s sabo vzeti kovček ali raje nahrbtnik? Seveda je vse odvisno od tega, kam se odpravljaš in zakaj, ampak vseeno ti v nadaljevanju ponujamo nekaj razlogov, zakaj se je na potovanje vendarle bolje odpraviti s kovčkom.

29. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

No, pa naj ti naštejemo nekaj prednosti, ki jih prinaša potovanje s kovčki v primerjavi z nahrbtniki.

kovčki American Tourister  

Enostavno pakiranje

Ena največjih prednosti kovčka v primerjavi z nahrbtnikom je v načinu pakiranja in priročnosti. Vsi namreč vemo, kako nadležno je, ko je treba stvar, ki jo imaš čisto na dnu nahrbtnika vzeti na plano. Najprej moraš vse vzeti ven in nato vse lepo zložiti nazaj. Mnogo lažje je enostavno odpreti kovček in že je vse, kar iščeš, na dosegu tvoje roke.

Lažje premikanje

V tej kategoriji kovčki gladko pometejo z nahrbtniki. S kovčkom na koleščkih boš brez posebnega truda švigala po letališču ali po mestnih ulicah. Še večje zadovoljstvo pa bo predstavljal pogled na ostale popotnike, ki se bodo znojili pod težo svojih nahrbtnikov.

Varnost

Kovčki s trdo zunanjostjo so veliko vzdržljivejši in omogočajo večjo varnost. Medtem ko so nahrbtniki za nepridiprave precej lahek plen, saj iz žepov z zadrgo lahko v zelo kratkem času izmaknejo marsikaj, pa jim kovček, ki ga lahko zakleneš, predstavlja precej trši oreh.

Bolj profesionalen izgled

Nenazadnje je pomembno tudi, kako izgledaš. Če se odpravljaš na poslovno pot, potem z nahrbtnikom najverjetneje ne boš naredila ravno najboljšega prvega vtisa. Veliko bolj elegantna in profesionalna boš izgledala s kovčkom.

kovčki American Tourister

In ker smo že pri kovčkih, naj ti predstavimo še najbolj trendi kovček letošnjega poletja. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje.

American Tourister

Zahvaljujoč posebnemu procesu izdelave kalupa je dodan debelejši okvir samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani teži kovčka. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku tvoje obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni.

Še več podrobnosti o kovčkih izveš TUKAJ.