VIDEO: Plaža 2017 - 5. trening za lepo oblikovane noge+zadnjico in učvrstitev zgornjega dela rok

Lepo oblikovana zadnjica in noge so sanje vsake ženske, zato sta tokrat "na sporedu" ponovno dve vaji za noge in zadnjico (+meča), zraven pa smo dodali še eno za učvrstitev zadnjega dela ramen.

VIDEO: Plaža 2017 - 5. trening za lepo oblikovane noge+zadnjico in učvrstitev zgornjega dela rok (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2017

Pozdravljena bralka in udeleženka fit projekta Plaža 2017!

Hitro mineva tole, kajne? Tukaj je že peti trening (od osmih).

Tokrat smo zate pripravili:

  • vajo za oblikovanje nog in zadnjice
  • vajo za učvrstitev zadnjega dela ramen/hrbta
  • vajo za zapeljiva meča

1. vaja: Potisk z nogami 

Vaja je namenjena oblikovanju nog in zadnjice, pri čemer se lahko na eno ali drugo osredotočiš tako, da daš stopala na podlagi nižje/višje, kot je opisano v posnetku spodaj:

Namesto tega lahko doma delaš navadne počepe (ali kakšno njihovo variacijo). Če potrebuješ dodatno obtežitev, uporabi veliko plastenko vode (5L), ki jo držiš z rokami med nogami in delaš počepe, ali pa debelo palico, ki si jo daš zadaj za vrat na ramena.

2. vaja: Veslanje v predklonu z ročkami 

Vaja je namenjena učvrstitvi predvsem zadnjega dela ramen in delno zgornjega dela hrbta. Namesto uteži lahko uporabiš, zdaj že dobro poznane, plastenke.

3. vaja: Dvig na prste stoje 

Vaja je namenjena oblikovanju lepih meč ali po domače "listov". Vajo pa lahko čisto enostavno delaš tudi doma, kot je opisano v posnetku spodaj:

Tako, pa je 5. trening mimo. Če pridno slediš načrtu, so zdaj rezultati zagotovo že vidni. Predlog: če telovadiš večkrat na teden, si lahko trening sestaviš iz vseh do sedaj objavljenih posnetkov, ki jih najdeš tukaj.

Imaš kakšen predlog, pohvalo ali pripombo glede projekta? Zelo veseli bomo tvojega odziva. Lahko nam napišeš zasebno sporočilo na našem Facebook profilu.

Velika zahvala Unifit Pristan, ki so nam omogočili snemanje.

Preberi še: Cvetačna pica: ko obožuješ pico, pa ti jo tvoja dieta prepoveduje (recept)

Priporočamo tudi: Koliko moramo zares migati za dobro zdravje?

SODELUJ V NAGRADNI IGRI: Na počitnice z novim barvnim kovčkom Bon Air!