Oboževalci nekaj ur stali v vrsti na srečanje z Jen Selter!

V nakupovalnem središču City Center se je zbralo več kot 1500 oboževalcev, ki so prišli pozdraviti največjo fitness influencerko Jen Selter.

16. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Regionalni prvak na področju fitnessa – Polleo Sport, je organiziral poseben Meet&Greet event, da bi lahko oboževalci imeli priložnost spoznati, ter se fotografirati z Jen.

»Trenutno sem v obdobju življenja, ko treniram že več kot 7 let in enostavno želim uživati v vsemu. Srečna sem, da mi je Polleo Sport omogočil, da spoznam svoje oboževalce v Evropi!« - je izjavila Jen Selter.

Oboževalci niso bili le iz Hrvaške in Slovenije, temveč so nekateri prišli celo iz Francije, Nemčije, ter Švedske! Vrsta oboževalcev se je raztezala kar nekaj metrov iz trgovine, v kateri so oboževalci nestrpno čakali na svoj čas z Jen. 

Ob več srečanjih z oboževalci so bile prisotne solze sreče. Jen je svoje oboževalce navdušila s preprostostjo, nasmehom in objemom za prav vsakega.

Srečanju z Jen Selter so se pridružile tudi zvezde kot je Lana Jurčevič in Martina Boss.

»Vesela sem, da sva se z Jen Selter uspeli spoznati. Jen je prisrčna in čudovita oseba, je zelo mlada, ter za njo stoji ogromen uspeh, a kljub temu je ohranila svojo preprostost. Odlično mi je, da skupaj deliva strast do aktivnega življenjskega stila. Hvaležna sem Polleo Sportu, da nam je omogočil druženje s takšno osebo!«

Jen je velika ljubiteljica Zoe znamke, ki prav tako kot ona, zastopa krepitev vloge žensk, ter prepričanje, da je vsaka ženska lepa na svoj način. Priznala je, da ima tudi sama negotovosti, ter da se mlade ženske, ne bi smele ozirati na to kar vidijo na Instagramu, saj se tam vedno objavlja le »najboljše od najboljšega« - vsebina, v katero se vlaga ogromno truda in časa. Poudarila je, da mora vsaka ženska delati na tem, da postane najboljša verzija same sebe, za to pa je najpomembneje kar je v notranjosti!

Prekrasna Jen je izpostavila, da ni planirala kariere kot fitness influencerka, saj to sploh ni obstajalo, ko se je začela ukvarjati s treningi in objavljanjem na družbenih omrežjih. Svojo inspiracijo je našla v drugih ljudeh, ki trenirajo, ter je tako njena strast postala njeno delo. Kljub temu pa vsak dan telefon izključi za pol ure, da lahko uživa v lastnem miru.

Pojasnila nam je tudi kaj pomeni njeni hashtagi #seltering in #belfie, ter najavila svoj prihod na največjem fitness sejmu na svetu – FIBO.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri