Nujno branje za vse, ki si želijo zanositi

Raziskave, ki so jih naredili v Ameriki, so pokazale, da je raven folne kisline (ki jo najdeš v špinači, fižolu in grahu) v reproduktivnem obdobju žensk (od leta 1999 naprej) padla za 16 odstotkov.

10. 10. 2010

Zakaj je to pomembno?

Pri ženskah s pomanjkljivo ravnijo folne kisline obstaja majhna verjetnost, da se njihov otrok rodi z nepopolno raščeno hrbtenico.

Ne pozabi na vitamine

Strokovnjaki trdijo, da je razlog za upad folne kisline pri ženskah nič drugega kot slaba, neuravnotežena (pre)hrana.

Če si v kratkem želiš postati mamica, torej poskrbi, da boš v svoje telo vnesla dovolj vitamina B (in s tem folne kisline) oziroma se o tem posvetuj s svojim ginekologom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri