Novo na Bodi aktivna: Hujšamo z jogo!

V okviru akcije Bodi aktivna so zate pripravili brezplačen celostni program hujšanja, ki temelji na jogijski vadbi.

14. 9. 2009

Veš zakaj je več kot 90 odstotkov diet neuspešnih?

Zato ker je večina diet naravnanih zgolj na eno - fizično raven našega ustroja.

Hujšanje

Ni le goli 'input' in 'output'

Ko se odločimo za shujševalno kuro, se prelevimo v prave matematike, pretvarjamo kilograme v kalorije, preštevamo grižljaje, fotokopiramo tabele z glikemičnimi indeksi in na koncu kot v začaranem krogu spet končamo s kakšnim kilogramom več.

S svojim čustvenim življenjem in napačnimi miselnimi vzorci, kjer pogosto tičijo razlogi za našo prekomerno težo, pa se največkrat ne soočimo.

Joga

Kot orodje za postopno zmanjšanje teže

Problem prekomerne telesne teže boš uspešno rešila le, če boš odpravila vzroke zanjo, kar je seveda proces, ki zahteva svoj čas.

In prav jogi, ki pozitivno vpliva tako na naše fizično telo, kot na umirjanje uma in harmoniziranje le tega z našim čustvenim telesom, to lahko uspe. Postopoma, a zagotovo nas namreč vodi k drugačnemu odnosu do svojega telesa - sposobni smo ga sprejeti in razumeti njegovo govorico, ločiti med resnično lakoto in čustvenimi impulzi, ki nas silijo, da vedno znova posežemo po hrani.

Sicer pa:

Več informacij o programu Hujšamo z jogo tukaj!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri