Novica, ki bo osrečila tvojega dragega: Prihaja Avto Magazin TV (s TOP vsebinami iz avtomobilskega sveta)

Poglej si napovednik prve sezone Avto Magazinovih video vsebin, s katerimi bodo na uredništvu Avto Magazina novosti avtomobilskega sveta prikazali iz novega, malce drugačnega zornega kota.

Novica, ki bo osrečila tvojega dragega: Prihaja Avto Magazin TV (s TOP vsebinami iz avtomobilskega sveta) (foto: Nik Gradišnik) Nik Gradišnik
15. 9. 2021

V redakciji Avto Magazina bodo tiskano izdajo in spletni portal (ter seveda družbena omrežja) popestrili tudi z video formatom. Prva sezona bo osredotočena na informativne in slikovite avtomobilske teste, takšne, kot ste jih od Avto Magazina že vajeni.

Pričela pa se bo že prihodnji teden, v sredo, 22. septembra, s testom ekskluzivnega Audija e-tron GT.

Podrobno predstavitev avtomobilov bodo popestrile tehnološke razlage, pronicljive ugotovitve voditeljev, izpostavili smo dobre in slabe lastnosti, pogledali v vsak kot kabine in prtljažnika ter dodali nekaj uporabniških nasvetov.

V tej sezoni bodo avtomobilski testi in vsebine objavljene enkrat tedensko, med sezono pa lahko pričakujete še nekaj presenečenj, ki bodo popestrila dogajanje.

V širokem naboru vsebin, ki jih pripravljajo že nekaj časa, se bodo avtomobilskim testom in predstavitvam pozneje pridružile tudi primerjave, izzivi, uporabniški nasveti, ‘dirke’ v pospeševanju, dodali bodo še kak dirkaški test in zgodbo, s tem pa idej o zanimivih vsebinah iz avtomobilskega sveta seveda še zdaleč ni zmanjkalo. Upoštevali pa bodo tudi nasvete in želje bralcev in gledalcev, zato so odzivi zelo dobrodošli.

Video vsebine boste lahko zasledili na njihvem Youtube kanalu AvtoMagazinSi, vpogled v zakulisje snemalnih dni, napovednike ter najboljše trenutke pa bodo ponudili tudi na socialnih omrežjih. O svežih video vsebinah vas bodo sproti obveščali tudi v reviji in na Avto Magazinovem spletnem portalu.

Premiera prve sezone bo v sredo, 22. septembra 2021.