Novi tekaški copati Ultra BOOST vas bodo navdihnili s samozavestjo

Tekačice, si z vsakim treningom prizadevate preseči najboljšo različico samih sebe? Potem zelo dobro veste, kako pomembna je tekaška obutev, ki vam nudi vso potrebno podporo in blaženje, poleg tega pa vam služi še kot motivacija, da vsakič znova opravite načrtovan trening.

20. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Prav tovrstno maksimalno tekaško doživetje vam prinašajo novi tekaški copati Adidas Ultra BOOST, zaznamovani z inovativnostjo in estetiko.

Pred pričetkom tekaške sezone Adidas predstavlja privlačne tekaške copate UltraBOOST, ki na prvo mesto postavljajo maksimalno blaženje in estetsko privlačnost. Nov model, s katerim premikajo meje na področju tekaške tehnologije, je izdelan s pomočjo naprednih Adidasovih tehnologij, ki zagotavljajo podporo, vrhunsko prileganje in učinkovito gibanje.

Med drugim ga odlikuje nova različica materiala Primeknit, ki ovije stopalo ter zagotavlja podporo in odlično prileganje, medtem ko visokotehnološki opetnik FitCounter, integriran v peto, omogoča brezhibno gibanje Ahilove tetive. Za prilagodljivost in oblazinjenje pa poskrbi neprekosljivi vmesni podplat BOOST TM, ki prinaša najodzivnejše blaženje doslej. 

Ustvarjeni za tvoja surova in pristna čustva

V Adidasu so z novimi copati, pri katerih so upoštevali povratne informacije s strani tekačev in sledili nenehnemu razvoju, globalni tekaški skupnosti ponudili nekaj novega ter edinstvenega – model, ki slavi surova, pristna čustva in energijo tekačev pred, med ter po teku.

Najnovejšo različico legendarnega copata Ultra BOOST so namreč v Adidasu podprli s kampanjo »Energija od temeljev navzgor«. Z njo si želijo navdihniti tekače s samozavestjo in jih inspirirati, da postajajo boljši z vsakim treningom. Poleg tega posameznike pozivajo, naj s tekom v vse sfere svojega življenja vnesejo več energije.

 Ženski model prihaja v kombinaciji črne, bele in nežno rožnate barve, kolekcija pa vsebuje tudi moški model v vinsko rdeči barvi, zato na tekaško avanturo z novimi copati UltraBOOST nikar ne pozabi povabiti svojega dragega!