Nov ananasov Smoothie iz Fructala

V Fructalovi družini smoothijev je svoje mesto našel nov okus - Smoothie ananas.

15. 1. 2010 | Promocijsko sporočilo

Smoothie z okusom ananasa bo še dodatno obogatil Fructalovo ponudbo sadnih napitkov, okus pa dopolnjujejo banana, hruška, grozdje in kokos. Narejen brez dodanega sladkorja in v skladu s konceptom '5 na dan' zadostuje dvema obrokoma sadja dnevno.

Priljubljen tropik

Smoothie ananas je narejen iz ananasa, ki je med najbolj priljubljenimi tropskimi sadeži in vsebuje vitamine (največ je vitaminov E, B12 in C), veliko biotina, minerale, vlaknine in encime, ki so dobri za prebavila in pomagajo pri vzdrževanju idealne telesne teže ter uravnotežene prehrane.

Vir zdravja

Encim bromelain, ki ga vsebuje ananas, znižuje krvni tlak in pomaga razgrajevati obloge na notranjih stenah žil. Ananas je odličen naravni vir vitamina C, bogatijo pa ga tudi snovi, ki stimulirajo delovanje ledvic in tako pomagajo pri odstranjevanju strupov iz telesa. Ananasov Smoothie nima dodanega sladkorja in vode, dodana kokos in banana pa zadostita potrebi po proteinih in kaliju. Smoothie je zdrav in hranilen napitek, idealno nadomestilo sadnega obroka ali pa malica, saj eno pakiranje zadostuje dvema obrokoma sadja dnevno.

5 na dan!

Fructalovi Smoothiji sledijo načelu '5 na dan', priporočilu uživanja mešanice različnih vrst sadja in zelenjave z različno vsebnostjo mineralov, vitaminov, antioksidantov in karotenoidov v enem obroku. Narejeni so iz vsaj petih različnih sadežev, nimajo nikakršnih dodatkov (barvil, sladil, konzervansov), vse sestavine pa so posebej izbrane in večkrat nadzorovane. Uporabljeno sadje je vrhunske kakovosti in potrjeno z analizo o neoporečnosti.

Brez konzervansov

Fructalovi Smoothiji so polnjeni aseptično, torej hladno v zaprtem prostoru, da ne pride do okužb iz zraka. Taka polnitev omogoča daljši rok trajanja in to brez uporabe konzervansov.


V Fructalu nenehno sledijo željam svojih potrošnikov in razvijajo nove izdelke, prilagojene potrebam vsakdanjega življenja. Nov 500 ml ananasov Smoothie je svež sadni obrok, primeren za tiste, ki nimajo časa in si želijo zdrav ter hranljiv obrok.