Nives veliko stavi na pilates

#BorotalcoFitBejbo Nives Orešnik si do sedaj kar dobro spoznala in veš, kako navdušena in zagrizena športnica je. Kljub rednemu izvajanju najrazličnejših vadb pa sama vseeno prisega tudi na izvajanje pilatesa, saj je tak način vadbe še kako pomemben za zdravo doseganje želenih rezultatov.

Nives veliko stavi na pilates (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
27. 6. 2016 | Promocijsko sporočilo

Med rednim treniranjem deklet na #BorotalcoFitIzzivu nam je prišepnila tudi, da je komaj čakala na zadnji sklop »kvalifikacij« za #fitbejbo, ki bo tako spoznala tudi svet bolj umirjen vadb.

Kaj sploh je pilates?

Pilates je kot nekakšna protiutež današnjemu stresnemu načinu življenja in pomemben sopotnik katerekoli vadbene zvrsti.

Je zelo varna vadba in z dolgotrajno prakso vzdržuje dobro počutje, vitalno telo, zdravo hrbtenico in preprečuje marsikatere bolečine ali poškodbe.

Vsakomur, ki je športno aktiven, obiskuje skupinske vadbe ali fitnes, Nives priporoča občasen ali pa tudi reden obisk pilates programa.

Ta vadbena zvrst je predvsem osredotočena na hrbtenico, mobilnost sklepov, moč stabilizatorjev in koordinacijo mišic.

pilates

Vpliva na krepitev globokih trebušnih mišic (trebušne stene) in temelji na zavedanju telesa ter sprostitvi od dnevnega stresa.

Pilates številni zdravniki svetujejo tistim, ki imajo sedeče ali stoječe statično delo, starejšim, profesionalnim športnikom, čedalje več pa tudi mlajšim v času njihove rasti in razvoja.

Kaj pa #borotalcofitbejbe pravijo na pilates?

Sodelujoča dekleta pri #BorotalcoFitIzzivu so sprva priznala, da so od pilatesa med vadbo pričakovala več poležavanja in raztegovanja, vendar pa so jih zato naslednji dan bolečine v mišicah še toliko bolj presenetile.

Da so si zagotovile dovolj energije za opravljanje vsakodnevnih izzivov, so preizkusile tudi popolnoma nov dezodorant Borotalco Intensive za tiste najbolj aktivne.

b

S svojim prijetnim vonjem je poskrbel za nežno udobje deklet tudi med najbolj napornimi vajami, o pilatesu pa sedaj v en glas trdijo, da le ni takšna mala malica, kot so sprva mislile.

Imaš tudi ti podobno izkušnjo?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri