Nikoli prej nisem tekla, sedaj pa to počnem z veseljem

Že dlje časa se poskušam sama spraviti nazaj v formo. Vendar je to vsekakor malo težje, kakor se sprva zdi. Zato je adidas šola teka zame več kot odlična priložnost.

Nikoli prej nisem tekla, sedaj pa to počnem z veseljem (foto: Špela Hiršel) Špela Hiršel
6. 5. 2015

Seveda je bila moja prva novoletna zaobljuba, da začnem svoj prosti čas preživljati bolj športno aktivno, kar pa se do začetka aprila še vedno ni zgodilo. Sicer sem poskusila večkrat ampak vedno kaj kmalu tudi obupala. Tako sem tek vedno prelagala bodisi zaradi bolečin v mišicah, zaradi pretiravanja prejšnji dan ali pa me je zmotil dež, skratka vedno izgovori. Sedaj pa odhajam na treninge z veseljem in kar je glavno imam motivacijo – ljubljanski maraton.

Razdeljeni smo v tri skupine, naši treningi pa se razlikujejo po težavnosti, odvisno od dolžine maratona na katerega se pripravljaš. V moji skupini smo začetniki, ki se pripravljamo na deset kilometrov. Treningi so temu primerni, tako da nikoli ni pretiravanja, ki bi te odvrnilo od teka. Zelo sem navdušena nad tem, da kondicijo pridobivamo postopoma in počasi, morem pa reči, da se nam napredek od začetka pa do danes že lepo pozna. Po treningu se počutim prijetno utrujeno, na nek način pa tudi polno energije. Smo super ekipa, v kateri smo same punce in se odlično razumemo. Med treningom večkrat kakšno rečemo, da nam napori minejo hitreje.

Po dobrem mesecu treningov, ki jih imamo skupaj dvakrat na teden, se počutim odlično in sem na dobri poti, da pridobim odlično kondicijo. Res sem zelo vesela, da je ta priložnost doletela ravno mene, zato poskušam na treningih dati vse od sebe.

Špela

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri