Znano je, kaj je Diana vsak dan jedla za zajtrk (razlog je njena postava)

Pričakovali bi, da nekdo, ki ima na voljo vrhunske kuharje, zajtrkuje precej drugače kot navadni smrtniki.

Znano je, kaj je Diana vsak dan jedla za zajtrk (razlog je njena postava) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2022

A v primeru princese Diane že ni bilo tako, kar je razkril njen nekdanji osebni kuhar, Darren Grady. V posnetku, ki ga je objavil na YouTubu, je dejal, da je princesa Diana za zajtrk zahtevala konzervo kuhanega graha!

"To zveni noro, a če bolje razmislite, grah, kuhan na tradicionalni angleški način, vsebuje samo sedem gramov sladkorja. Boga je z beljakovinami in vlakninami, vsebuje zelo malo maščobe. To pa je bilo idealno za Diano," je dejal Grady in dodal, da jo je grah oskrbel še z ogljikovimi hidrati, ki jih je rabila zaradi redne telovadbe.

Razlog, zakaj sta Tanja Žagar in Miki Šarac hčerko poimenovala MARINA je prelep

Že dolgo pa ni nobena skrivnost, da princesa Diana ni mogla resnično uživati v hrani, saj je v tistem času trpela za prehransko motnjo oziroma bulimijo. Ta se ji je začela prav v času, ko se je zaročila s princem Charlesom.  O njenem boju z bulimijo je prvi pisal Andrew Morton v biografiji z naslovom "Diana: Her True Story", ki je izšla leta 1992.

Diana je razkrila, da je potrebovala kar desetletje, da se je izvlekla iz krempljev bulimije. Princa Charlesa je imela za soodgovornega za svojo prehransko motnjo, saj ji je ob neki priložnosti, ko jo je objel okrog pasu, dejal: "Ah, tukaj si malce porejena, ne?" K vsemu skupaj je še pripomoglo dejstvo, da jo je v zakonu varal s Camillo, kar je Diana vedela.

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Profimedia