Naredi nekaj zase – gibaj se skupaj s slovenskimi vplivnicami

Ste vedeli, da so telesno aktivni ljudje srečnejši in da celo več zaslužijo od tistih, ki se ne rekreirajo? 

22. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

Naj gre za hojo, tek, fitnes, jogo ali katero drugo vrsto vadbo, po njej se počutimo bolje. Izboljša pa se tudi naša telesna podoba in ko začnemo opažati prve dobre rezultate, postanemo zasvojeni s hormoni sreče, ki preplavijo naše telo po vsaki vadbi. Posledično si želimo redne, še pogostejše in napornejše vadbe. 

Zato je skrajni čas, da dokončno udejanimo splošno znano resnico, ki pravi, da je gibanje vir zdravja in dobrega počutja.

Tega znanstveno dokazanega dejstva se dobro zavedajo tudi pri blagovni znamki Rexona, kjer s kampanjo #KeepMovingMore spodbujajo ljudi k aktivnemu življenjskemu slogu. Izzivu so se pridružile številne slovenske vplivnice, ki so s svojim aktivnim življenjskim slogom prave vzornice, ko gre za zdrav način življenja.

ANA KLAŠNJA

Priznana balerina in žirantka talent šovov mora za izvrstno baletno formo redno skrbeti tudi s športom. Ravno zato še toliko bolj pazi na zdravo prehrano in skrbi za redno telesno aktivnost, saj je le tako lahko kos velikim izzivom, ki jih pred njo postavlja izjemno zahtevna služba balerine.

Ana je po opravljenem treningu na prostem h gibanju pozvala tudi svoje zveste sledilce na instagramu ter jih tako spodbudila, da se ji pridružijo v Rexoninem izzivu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

Ker ni gibanja brez potenja, so tukaj deodoranti Rexona z antiperspirantno zaščito, ki pomagajo preprečevati neprijeten vonj in uravnavajo količino potenja. Rexona antiperspirant dezodoranti v različnih oblikah delujejo že med gibanjem in zagotavljajo 48-urno zaščito. Več kot se gibljemo, močneje delujejo.

Tako kot Sexy Bouquet antiprespirant z vonjem jagode in marelice, ki ne vsebuje alkohola in po zaslugi tehnologije motionsenseTM, ki jo sproži že samo gibanje telesa, nudi dodaten občutek svežine. Za tiste, ki bi radi obvarovali svojo obleko pred madeži, pa sta tukaj Active Protection + Invisible in Invisible on B + W clothes.

JANA KOTESKA

Gibanje je nepogrešljiv del življenja za eno naših najuspešnejših manekenk, ki se ukvarja tudi z modnim stiliranjem, notranjim oblikovanjem in marketingom. Ko je lanskega avgusta postala mamica malemu Vranu, je zanjo nastopilo novo življenjsko obdobje.

»Ne samo vozičkam – zadnje čase tudi tekam gor in dol po stopnicah. Da si poženem kri po žilah in (saj veste, poletje je tu), naredim nekaj za zadnjo plat,« je hudomušno zapisala pod fotografijo, na kateri pridno nabira kondicijo, ki jo mlada mamica še kako potrebuje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Koteska (@janakoteska)

TAYA DAMJAN

Kako je biti mlada mamica pa dobro ve tudi nekdanja miss, pevka in radijska voditeljica, zdaj pa priljubljena vlogerka in voditeljica športa na malih ekranih.

Za Tayo je šport nepogrešljiv del njenega vsakdana, saj se z možem, nekdanjim vrhunskim smučarskim skakalcem, Jernejem Damjanom, še predobro zavedata pomena aktivnega življenjskega sloga. Za Tayino dobro počutje pa poskrbi tudi njen kuža Thor, s katerim si večkrat privoščita daljši jutranji sprehod po prijetno hladnem gozdu, ki se v teh pasjih dneh še kako prileže.   

In kako se boš za Rexona izziv brezskrbno spotila ti? Zdaj res ni več izgovorov za neaktiven življenjski slog. Gibaj se z Rexono in naredi nekaj za svojo dušo in telo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #SUPERMAMI mal odbita mami (@tayadamjan)