Odličen naraven napitek za hujšanje iz zgolj 3 sestavin

Pred in med poletjem se vsi nekako želimo spraviti v boljšo formo, zato ni nič presenetljivega, da je v zadnjem času toliko receptov za raznorazne diete in napitke za hujšanje. Izbrskali smo tega, ki je čisto naraven in za katerega potrebuješ le 3 sestavine.

Odličen naraven napitek za hujšanje iz zgolj 3 sestavin (foto: Profimedia) Profimedia
17. 7. 2017

Potrebuješ:

zeleni čaj,

- 3 lovorove liste in

- 1/2 žličke cimeta v prahu.

V posodo nalij 800 ml vode in počakaj, da zavre. V vodo nato dodaj zgoraj naštete sestavine in pusti, da stoji 15 minut nato pa napitek precedi.

Napitek pospeši metabolizem in pomaga pri topljenju maščob in izgubi odvečnih kilogramov.

Napitek je najboljše piti zjutraj na prazen želodec, saj je njegov učinek takrat najboljši, skozi dan pa si ga privošči pred kosilom, eno skodelico po kosilu, tretjo pa pred spanjem.

Zeleni čaj sicer vsebuje kofein, tako da lahko to zadnjo tudi preskočiš, sicer pa lovorov list spodbuja intenzivno izločanje vode v telesu, izloča toksine, raztaplja maščobo in nase veže sol v telesu.

Poleg omamnega vonja pa so za cimet značilni tudi številni zdravilni učinki. Ima namreč antibakterijske, protiglivične in protivirusne lastnosti, poleg tega pa je tudi močan antioksidant. Cimet zelo ugodno učinkuje na prebavo, saj prebavila poživi, zato se prebava izboljša. 

Vsak dan si pripravljaj svež napitek in ga pij redno. Že po nekaj tednih boš opazila razliko.

PREBERI ŠE: Preizkusi edino dieto, ki popolnoma spremeni tvoje telo (do 5 kg v samo dveh tednih)! in Samo 15 minut na dan in maščoba na tvojem trebuhu se bo začela kar topiti