Najboljši izbor vitaminov in mineralov iz stekleničke :) !

Vsako Cosmo dekle in ženska dobro ve, da vitamini in minerali sodijo med hranila, ki jih naše telo ne more samo proizvajati, jih pa nujno potrebuje za ohranjanje zdravja ter za normalno delovanje naših organov. Si vedela, da premalo zaužitih vitaminov in mineralov lahko med drugim povzroči suho in tanko kožo, akne, zmanjšano odpornost in celo oslabelost mišic? A k sreči je tukaj pijača polna mineralov in vitaminov, na katero prisegajo tudi mnoge znane osebnosti.

3. 10. 2016 | Promocijsko sporočilo
Slika 1/11
Vitamin Well

Žal je tako, da kot polno zaposlene študentke in delovne ženske v današnjem življenjskem tempu težko poskrbimo za vsakodnevno pripravo kakovostnih in zdravih obrokov. Raziskave pa so pokazale, da moderni način pridelave hrane, dolge transportne poti in skladiščenje znatno zmanjšajo vsebnost mikrohranil v hrani. Tako smo, če hočemo telesu dati vse vitamine in minerale, ki jih potrebuje, prisiljene posegati po različnih multivitamiskih pripravkih. A roko na srce, mnogi med njimi vsebujejo tudi telesu škodljive sladkorje. Kaj torej izbrati, da bo našemu organizmu najprijaznejše?

Vitamin Well

To je ime švedskega podjetja, ki razvija in izdeluje pijače, ki so obogatene z vitamini in minerali ter imajo določeno funkcijo. Te delujejo kot premišljena alternativa gaziranim pijačam, sokovom in ostalim bolj ali manj sladkim negaziranim pijačam. Vitamin Well je bil ustanovljen leta 2008 zaradi opaznega pomanjkanja sodobnih in zdravih alternativ že obstoječim izdelkom na tržišču. Vitaminske pijače Vitamin Well so odlične za potešitev žeje. Vsebujejo vitamine in minerale ter izvlečke sadja in rastlin.

Prvi izbor Zlatana Ibrahimovića

O kakovosti in popularnosti napitkov priča tudi dejstvo, da se je svetovno priznani nogometaš Zlatan Ibrahimović odločil postati ambasador te švedske znamke. »Zelo sem navdušen nad sodelovanjem z ekipo Vitamin Well. Pomagati mlademu in nadobudnemu ter predvsem švedskemu podjetju, da se predstavi svetu, čutim kot pravi izziv zase,« je povedal Ibrahimović. Na priljubljeno funkcijsko pijačo pa prisegata tudi akrobata, plesalca, žonglerja in nasploh vsestransko pozitivna entuziasta Blaž Slanic in Filip Kržišnik ter naša uspešna atletinja in olimpijka Maja Mihalinec.

Sladkor? Ne, hvala!

Pijača Vitamin Well vsebuje 4,2 g sadnega sladkorja na 100 ml ali 21 g sladkorja na plastenko. Spodnja tabela prikazuje končno količino sladkorja v 100 ml Vitamin Well pijač v primerjavi z ostalimi pijačami.

  • Smutiji - 13,1 g
  • Sok - 11,2 g
  • Gazirana pijača - 10,6 g
  • Mleko 1,5% - 5 g
  • Pijača Vitamin Well - 4,2 g
  • Dietna gazirana pijača/ zero - 0 g
  • Voda iz pipe - 0 g

3 razlogi za izbor Vitamin Well pijače:

1. Vse Vitamin Well pijače so odličen dodatek vitaminov in mineralov, predvsem so pa odlične za potešitev žeje.

2. Vitamin Well je negazirana pijača, ki je sladkana le s sadnim sladkorjem, 4,2 g na 100 ml.

3. Na voljo je šest izdelkov, ki so obogateni z različnimi vitamini in minerali: Reload, Defence, Care, Antioxidant, Focus in Upgrade.

NOVO – Upgrade!

Prestopi na višji nivo z okusom limone in kaktusa! Pijača Upgrade (nadgradnja) vsebuje vitamina B6 in B12, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Poleg tega vsebuje tudi magnezij in vitamin D, ki prispeva k delovanju mišic. Novi okus Upgrade je nastal v sodelovanju z Zlatanom  Ibrahimovićem, ki nam polaga na srce: »Verjemite vase tako kot jaz :) !«

Več o Vitamin Well preberi tukaj.