Najboljša telovadba za seks

Štiri vaje, ki ti bodo pomagale, da boš videti lepša, ko boš gola ... in ti pripravile telo na še bolj vroče seksi trenutke!

Najboljša telovadba za seks (foto: Perry Hagopian) Perry Hagopian
26. 11. 2013

Ambasadorka gibanja

Tanja Želj

K boljšim občutkom med seksom (bonus za oba) pripomorejo tudi dobro trenirane mišice medeničnega dna. Krepiš jih tako, da stiskaš presredek, anus in nožnico, kot bi hotela zadržati urin. Mišice stisni skupaj in potegni navzgor. Stisnjene mišice zadrži od 4 do 6 sekund in jih nato počasi spusti; ponovi v nekaj serijah.

Tigrica

Pete naj se skoraj dotikajo, prsti pa naj bodo usmerjeni za 45 stopinj navzven. Roke dvigni nad glavo in jih skleni, tako da bodo dlani usmerjene proti stropu. Dvigni se na prste, potem pa počepni, da bodo stegna paralelno s tlemi. 

telovadba

Z močjo vrhov stopal se dvigni do polovice. Z levim kolkom se zagugaj navzven ter stisni pesti. 

telovadba

Z rokami nad glavo se vrni v sredino počepa. Ponovi tudi na desno stran. Vrni se v sredino, nato se dvigni gor. To je ena ponovitev; naredi jih 8 do 15.

telovadba

Zdrsljajčki

 Z nogami pred sabo in s pokrčenimi koleni se usedi na tla. Počasi spusti telo in glavo na tla, z rokami (z dlanmi, obrnjenimi navzdol) pa toliko časa drsi ob strani, da bodo v isti ravnini kot glava.

telovadba

Dviguj glavo in torzo ter hkrati vleci roke, dokler se spet ne usedeš. To je ena ponovitev: naredi jih 10 do 20.

telovadba

Razkrita spredaj

Ulezi se z obrazom navzgor, z upognjenimi koleni in komolci pa se nasloni na podlakti. Zdaj pa zravnaj noge, obrni kolena navzven, noge dvigni do 90 stopinj in stegni prste stopal. 

telovadba

Hitro odpri in zapri noge, prekrižaj desno nogo čez levo, potem pa se vrni nazaj po isti poti v začetni položaj. Zdaj razpri noge, kolikor gre narazen, in jih dvigni do 90 stopinj. To je ena ponovitev; naredi jih 20 do 30.

telovadba

'Flashdance'

Usedi se, noge imej naravnost pred sabo. Dvigni se v obrnjeno skleco z rokami pod rameni, prsti naj bodo obrnjenimi proti stopalom. Ravnotežje vzdržuj na petah. 

telovadba

Dvigni in pokrči levo nogo ter jo povleci do prsi. Vrni se v obrnjeno skleco, nato pa ponovi z desno nogo. To je ena ponovitev; naredi jih 10 do 20.

telovadba

Prevedla in priredila: Petra Arula