Nagradna igra: Za gorske kolesarke

Saj poznaš tisti rek 'Na kolo, za zdravo telo!' Ta velja tako za tiste, ki jim je to ljuba rekreacija, kot tiste, ki vsakodnevno menjajo stresno vožnjo z avtomobilom za vožnjo s kolesom po bližnjicah čez mestne parke ...

4. 6. 2008

In ker je iz dneva v dan več tistih, ki jih jezijo vse višje cene goriv, je pričakovati, da bo ta ponarodela modrost postala še bolj aktualna.

Zaradi porasta navdušenja nad zdravim načinom življenja in vztrajnim iskanjem stika s kar najmanj okrnjeno naravo, jih vse več kolesari ven iz urbanih središč in mnogi se ne ustrašijo niti gorskega kolesarjenja.

S kolesom navkreber

Tudi tebe mika, a si še vedno začetnica? Da to ni ovira, te bodo zlahka prepričali kar na sobotni gorski kolesarski delavnici, ki jo organizira MTB studio.

Še posebno začetnice, koristila pa bo tudi izkušenim gorskim kolesarkam, bodo na delavnici svetovali glede pravilne tehnike vožnje, suverenega premagovanja ovir in samopomoči, manjkal pa ne bo niti poduk o tem, kako z levo roko opraviti s tipičnimi mehanskimi okvarami na kolesu.

Brezplačno do znanja

Če si želiš aktivno preživeti soboto in si pri tem nabrati še nekaj neprecenljivih znanj, se poteguj za brezplačno udeležbo na gorski kolesarski delavnici Trailheidi – girly MTB delavnici, ki bo potekala v soboto, 7. junija.

Nagradna igra poteka v okviru spletne strani www.aktivna.si, zato boš več o dogodku in delavnici izvedela kar tam.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri