Nagradna igra: Joga in Pilates

Skoraj nemogoče se zdi, da bi te moda joge, pilatesa, tai chija in drugih z zdravjem in lepoto povezanimi veščinami zaobšla. Ta nagradna igra je tako kot nalašč zate!

10. 8. 2008

To, da vsaka telesna dejavnost krepi mišice in sprošča duha, že veš.

Različne vrste telovadbe, ki prihajajo predvsem z Vzhoda, kjer je življenje bolj mirno in počasnejšega ritma kot na Zahodu, pa še izdatno poudarjajo umirjenost tvojih misli in prispevajo k čustvenemu ravnotežju, povezanosti s seboj in naravo ter zdravemu in vzdržljivemu telesu.

Modrost – shranjena v knjigah

Navdušenke teh popularnih in preizkušenih novodobnih trendov se boste lahko potegovale za:

1. knjigo Joga - Več energije in miru, Anna Trokes

Joga uravnoveša telo, duha in duševnost. Z njeno pomočjo se boš sposobna spoprijeti s stresom in ostati sproščena. Programi vadbe, opisani v knjigi in zapisani na priloženi zgoščenki, so kratki, učinkoviti in lahko izvedljivi. Z njimi boš lahko sproščala napetosti, nežno raztezala in trenirala mišice, krepila hrbtenico in ohranjala prožnost. Z njenimi nauki boš uspela vzpostaviti notranji mir, odpraviti vsakdanje obremenitve in izboljšala koncentracijo. Vse to pa te bo popeljalo k notranjemu vrelcu moči.

2. priročno Joga na karticah, Anna Trokes

Zbirka vaj na 60. karticah ti bo omogočila, da boš sama sestavila vedno nove vadbene programe v skladu z lastnimi potrebami. Na vsaki kartici je strnjeno in pregledno predstavljeno vse, kar je pomembno za posamezni jogijski položaj. Priložen pa je tudi priročnik, ki na 48 straneh predstavi temeljna načela joge, ti svetuje glede vadbe in predlaga posebne vadbene programe za hrbet, sproščanje in poživitev.

3. priročno Pilates na karticah, Antje Korte in Barbara Marckhgott

Z zbirko vaj na 40 karticah boš lahko natančno spoznala posamezne vaje. Praktične kartice pa ti bodo omogočale razgibano, zabavno in učinkovito vadbo. Priložen je tudi priročnik, ki na 48 straneh razloži načela pilatesa, poda nasvete za vadbo in osebne vadbene programe in ti predlaga pravilno vadbo npr. za hrbtenico, problematične dele telesa in sprostitev.

Nagradno vprašanje

Če si želiš eno od naših treh knjižnih nagrad, odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

  • Ali si lahko z vadbo joge 'pridelaš' tudi lepšo zadnjico?
Odgovor nagrade@adriamedia.si