Mojster balad je SHUJŠAL za kar 25 kilogramov (morda je to prava DIETA tudi zate)

Poznaš balade znanega pevca Željka Samardžića? S svojimi baladami osvaja ženska srca, v zadnjih nekaj letih pa je imel vse manj nastopov ... Veš, zakaj? 

Mojster balad je SHUJŠAL za kar 25 kilogramov (morda je to prava DIETA tudi zate) (foto: PROMO) PROMO
12. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Željko ni mogel nastopati, ker je zaradi debelosti škodoval svojemu zdravju. Na sceno se je zdaj vrnil popolnoma preobražen, s kar 25 kilogrami manj, in verjetno te zanima, kako mu je to uspelo.

Povedal nam je tole:

»Med nastopom sem imel težave in ljubezen do hrane me je pripeljala do kakšnih 110 kilogramov, kar je bilo za mojo višino res preveč. Nisem mogel niti sedeti v družbi dolgo, nenehno sem iskal možnost, da se dam v 'horizontalo'. S 25 kilogrami manj je zdaj seveda vse drugače.«

Pomagal mu je znani nutricionist Giovanni K. Mandra, ki je pri hujšanju prav tako pomagal nekdanji hrvaški predsednici Kolindi Grabar Kitarović ter številnim drugim, kot sta Neda Ukraden in Halid Bešlić.

»Liposukcijska dieta me je pritegnila s hitrimi rezultati. V prvih 14 dneh sem izgubil 10 kilogramov, kar mi je dalo motivacijo za nadaljevanje. Čeprav so številni skeptiki rekli, da sem izgubil samo vodo in da gre za začetni rezultat, se mi je izguba teže nadaljevala in skupaj sem, kot rečeno, izgubil 25 kilogramov. Da ne omenjam, da sta ravni mojega sladkorja in maščob zdaj popolna, krvni tlak pa je normalen in stabilen. Imam več energije in volje, poleg tega sem si priboril nazaj kup oblačil, ki jih lahko zdaj nosim, prej pa so leta stala v omari in čakala na trenutek, da shujšam,« pravi Željko.

Kaj je liposukcijska dieta?

Avtor liposukcijske diete je torej nutricionist Giovanni K. Mandra, ki je s pomočjo aminokislin in rastlinskih vlaken razvil program hujšanja. »To ni klasična dieta, ampak dietna terapija. Protokol hujšanja temelji na načelu prisilitve telesa, da se prehranjuje z lastnimi zalogami maščob. Na ta način telo porablja maščobne zaloge na kritičnih področjih in telo oblikuje v zelo kratkem času. V 14 dneh lahko shujšaš 9,2 odstotka maščobnega tkiva oziroma od sedem do 10 odstotkov od začetne telesne mase. Liposukcijska prehrana je klinično preizkušena metoda hujšanja, ki je varna za zdravje in enostavna za uporabo,« pravi avtor te metode, ki jo je v zadnjih 10 letih preizkusilo več kot sto tisoč ljudi.

Če imaš težave s prekomerno telesno težo, lahko poskusiš to metodo. Skozi projekt International Health je ta program za hujšanje postal vsem globalno dostopen po zelo ugodni ceni, v Sloveniji pa ga je mogoče naročiti na tvoj naslov po predhodnem posvetovanju s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali z obiskom International Health v Ljubljani. Še več informacij dobiš TU.