Migaj z mano! Naredi nekaj dobrega zase in druge!

V soboto, 14. aprila, bomo migali in se zabavali na že 4. Humanitarnem teku/hoji v boju proti debelosti.

31. 3. 2012

Zdravje je naše največje bogastvo. Če ga želimo ohraniti ali izboljšati, je prav, da naredimo nekaj koristnega tudi zase.

Lepo spomladansko vreme nas bo združilo na Šmartinskem jezeru, pri Pušn šanku "Pr' Tini",  kjer se bomo zbrali ob 9. uri  in se uro kasneje odpravili na 2, 4 ali 8 kilometrov dolgo progo.

Skupaj se bomo smejali, ogreli in zamigali ter izmenjali številne koristne napotke za zdravo in kakovostno življenje.

S sredstvi, zbranimi od startnin – ki v predprijavi znašajo 5 EUR, na dan dogodka pa 7 EUR  – bomo svojo podporo izkazali tudi mladim, obolelim za rakom, saj bodo namenjena štipendijskemu skladu Fundacije Utrip humanosti.

Športno-humanitarni dogodek bo pospremil zanimiv spremljevalni program z vodenim ogrevanjem, nagradno igro ter stojnicami polnih zdravih in okolju pirjaznih vsebin. Druženju se bodo pridružili še ambasadorji Fundacije Utrip humanosti iz Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško.

Tudi po prihodu v cilj bo poskrbljeno za zabavo in dobro glasbo. Tekači in pohodniki se bodo lahko zdravo okrepčali, pred zaključkom dogajanja, ob 13. uri, pa se bomo poveselili še ob žrebu in podelitvi praktičnih nagrad za udeležence.

Prijave na 4. Humanitarni tek/hojo v boju proti debelosti že potekajo preko portal www.l-n.si in maila info@l-n.si, zato vas vabimo, da zamigate z nami!