3 moški predstavili bizaren izdelek za MENSTRUACIJO🩸, in svet je zgrožen

Ko boš videla, za kaj gre, boš (skoraj) zagotovo zgrožena tudi ti. 

3 moški predstavili bizaren izdelek za MENSTRUACIJO🩸, in svet je zgrožen (foto: Profimedia) Profimedia
20. 4. 2021

Splet je te dni na noge vrgla "inovacija" podjetja iz Nemčije, s katero želijo trije ustanovitelji znamke ženskam sporočiti, da ...

... je skrajni čas, da se naučijo pravilno odstranjevati tampone in z njimi ravnati bolj diskretno. 

Očitno se jim način vrvice, s katero izvlečeš tampon iz intimnega predela, ne zdi najbolj praktičen. 🙄 Za kaj točno torej gre?

3 predstavniki moškega spola so namreč ustvarili produkt z imenom "Pinky", ki je pravzaprav roza rokavica, katero si natakneš takrat, ko si želiš odstraniti tampon. Po njegovi odstranitvi se rokavica spremeni v vrečico, v katero tampon zaviješ in ga vržeš v smeti. Na kratko - stvar deluje po principu vrečk za pasje iztrebke.

"Pinky" rokavica je dobesedno eksplodirala na socialnih medijih, kjer so dejanske uporabnice tamponov podjetje obtožile, da menstruacijo in menstrualne pripomočke predstavljajo kot nekaj sramotnega, ogabnega in kot nekaj, kar bi morali skrivati.

Poglej si produkt "Pinky", ki naj bi ženskam pomagal pri bolj higieničnem in diskretnem odstranjevanju tamponov:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pinky Gloves® (@pinky_gloves)

Fantje so sicer v svoj zagovor povedali, da so se za razvoj produkta odločili po pogovorih z ženskami v svojem življenju, ki ...

... so jim zaupale, kako težko se je diskretno znebiti tampona, a ženske spleta jim ne verjamejo niti besedice, prav tako pa ne želijo sprejeti njihovega javnega opravičila. Kot je zapisala ena uporabnica Twitterja:

"Moški si ga držijo, ko lulajo, ob tem pa si večina ne umije rok. Neprestano si popravljajo svoje "bogastvo", ampak, hej, seveda, me smo nehigienične!"

Mnoge so izpostavile tudi dejstvo, da z uporabo "Pinky" rokavice nastane ogromna količina nepotrebnih odpadkov, hkrati pa pozvale investitorje, naj pri takšnih tematikah raje dajo priložnost ženskim poslovnim modelom, ki imajo na tem področju dobesedno leta več izkušenj.

Kaj pa ti praviš? Se ti "Pinky" zdi prav priročna inovacija ali se strinjaš, da so ga tukaj močno pihnili mimo?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Obožuješ McNuggets? Novo razkritje McDonald'sa te bo vrglo na rit (tega nismo pričakovali!)

Priporočamo tudi: Misliš, da se tvoj moški ne samozadovoljuje? Presenečena boš, kolikokrat na dan to delajo ...